Tesla Model Y - gadżety

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
@ypl w temacie tych dywaników i maty do bagażnika to ona jest inna niż na zdjęciach, cytuję mail od producenta w odpowiedzi na pytanie czy dadzą radę wyprodukować dzieloną żeby nie było problemu z otwieraniem tych pokryw w trunku :) :)

więc pewnie zamówię, bo nie widzę zbytnio alternatyw żeby nie psuć funkcjonalności tych schowków pod podłogą, a już mi dzisiaj spacerówką nie nieśli piachu do bagażnika :poop:
Ch;&a dzielona… cała mata przychodzi bez żadnych podziałów. Jutro wrzucę Ci fotę.

itguy

Posiadacz elektryka
Ch;&a dzielona… cała mata przychodzi bez żadnych podziałów. Jutro wrzucę Ci fotę.
Dawno zamawiałeś? Bo może teraz to zmienili?
Zapytam ich o to.

ypl

Pionier e-mobilności
@itguy no to jak zamówisz i będzie faktycznie dzielona i tak jak oglądaliśmy pod salonem, nie będzie nic zawadzać to może i ja zamówię. Ja obecnie mam komplet środek i frunk, do trunka nie zawiałem z uwagi na to, że bardzo dużo korzystamy z żoną z wnęki w bagażniku i obawiałem się, że przyjdzie w całości i będzie to bezużyteczne. No i trochę to kosztuje do trunka, gdyby było tanie to bym wziął i najwyżej nie używał. No ale jak rozmawialiśmy, ja już z wózków wychodzę, a Ty jeszcze mocno w wózkach jesteś :)

Fryto

Zadomawiam się
Daj znać jak z utrzymaniem. Obawiam się, że „alcantara” na płaskiej, poziomej powierzchni to lep dla kurzu.
Testuję teraz „drewno”. Praktyczne, ale nie mogę przekonać się do wyglądu.
View attachment 10324
Słabo to wygląda

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Dawno zamawiałeś? Bo może teraz to zmienili?
Zapytam ich o to.
Zamawiana jakies 3 tygodnie temu, zaraz jak auto dostałem.

Attachments

• B697ACAB-77BC-42A8-AEE5-1CF169E8B19E.jpeg
    B697ACAB-77BC-42A8-AEE5-1CF169E8B19E.jpeg
    2,4 MB · Liczba wyświetleń: 128

itguy

Posiadacz elektryka
Zamawiana jakies 3 tygodnie temu, zaraz jak auto dostałem.
No to ciekawe, bo poprosiłem ich dzisiaj o potwierdzenie i w miarę możliwości zdjęcie i dostałem taką odpowiedź:
Niestety aktualnie nie posiadamy takiego zdjęcia. Mata składa się z dwóch obszytych fragmentów
Chyba zaryzykuje, jak będzie lipne to najwyżej zwrócę.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Tak to u mnie wygląda

Attachments

• A.jpg
    A.jpg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 46
  • B.jpg
    B.jpg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 45
  • C.jpg
    C.jpg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 37
  • D.jpg
    D.jpg
    1,2 MB · Liczba wyświetleń: 41

ypl

Pionier e-mobilności
@Pabloss tez tak przykleję te literki, bo już mi przyszły, tylko czekam bo jeszcze domówiłem żeby te srebrne znaczki na czarno zrobić.

Jan2

Zadomawiam się
@Pabloss tez tak przykleję te literki, bo już mi przyszły, tylko czekam bo jeszcze domówiłem żeby te srebrne znaczki na czarno zrobić.
Niby fura żony (stopka ⬇️), a „duży chłopiec” ypl bawi się w naklejki i dodatki z ali - no i użytkuje furę częściej od niej…. Bidulka… Po co takie bzdury w stopce, pojęcia nie mam…(z tym cyber szczególnie)