Tesla Model Y - gadżety

mm-tesla

Posiadacz elektryka

Jan2

Zadomawiam się
Nie minął miesiąc i bez mycia i chemii ale "E" postanowiło zejść z klapy albo ktoś mu pomógł. Taśma została i dobrze się trzyma ale trzech paseczków już brak. Jeżeli ktoś ma lub będzie montował to sugeruję poprawić albo sprawdzić klejenie.
Czyli TSLA ? 👏

itguy

Posiadacz elektryka
Wysyłają na swój koszt kurierem, pytają nawet czy zakup na firmę, chat jest trochę nieintuicyjny, bo jak zapytamy ich o OTP parts to zakładają nowy serwis z datą itd :)
No to dobrze wiedzieć, mi nie było dane się o tym przekonać bo nie odpisują

Pabloss

Posiadacz elektryka

Attachments

• IMG_6497.jpg
    IMG_6497.jpg
    432,4 KB · Liczba wyświetleń: 30
  • IMG_6498.jpg
    IMG_6498.jpg
    800,3 KB · Liczba wyświetleń: 29
  • IMG_6499.jpg
    IMG_6499.jpg
    497,3 KB · Liczba wyświetleń: 30

ciastek

Pionier e-mobilności
Właśnie doszło do mnie a Ali.., niestety do mojego telefonu nie nadaje się (za duży i za ciężki iPhone Pro Max). Etui magsave trzyma za słabo. Jeżeli ktoś by potrzebował to chętnie odsprzedam.
Może Mini da radę. Poproszę.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Właśnie doszło do mnie a Ali.., niestety do mojego telefonu nie nadaje się (za duży i za ciężki iPhone Pro Max). Etui magsave trzyma za słabo. Jeżeli ktoś by potrzebował to chętnie odsprzedam.
Samo mocowanie do konsoli chyba możesz wykorzystać tylko kwestia kupienia tej podkładki/ podstawy na telefon.

Maxxxx

Zadomawiam się

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Czy możecie polecić kogoś/firmę która pomoże zamontować ekranik z kamerką

Wolę dać parę stów i mieć to z głowy:) Za dużo zabawy i czasu jak widziałem filmiki z tego montażu. Jestem z kuj.pom. , ale jak trzeba dojadę dalej.
Jak miałem uchwyt do telefonu w okolicach wywietrzników to zdecydowanie za daleko, ekran jest nieczytelny, nawet przy takiej wielkości. Polecam coś co będzie bliżej - warianty na kierownicę.