Wojtek Wawa
Tesla Model 3 LR RWD 2025
Niestety pod teatrem było ciasno, a tesla w przeciwieństwie do fiesty z 2017 sama nie zahamowuje przy parkowaniu, gdy wykryje przeszkodę, tylko wyświetla napis stop. To oczywiście moja wina, ale tak to jest jak sie człowiek przyzwyczai. Można gdzieś włączyć awaryjne hamowanie przy parkowaniu? Wydaje mi się że testówka wc lipcu je miała.
Efekt poniżej:

Byłem w S Plus, żeby to wyciągnęli, ale niestety trzeba by wiercić od spodu, co wpłynie na gwarancję. Więc polecono mi certyfikowany warsztat tesli.
I tu pytanie, mam jechać do Ząbek, czy mogę bezpośrednio podjechać do kogoś z certyfikatem i dać mu pełnomocnictwo do polisy? A może nawet rozliczę się za gotówkę?
Dotad wszystko robiłem w ASO odpowiedniej marki, z teslą nie wiem jak postępować. Ekspresowa naprawa nie wyszła 😞
Efekt poniżej:

Byłem w S Plus, żeby to wyciągnęli, ale niestety trzeba by wiercić od spodu, co wpłynie na gwarancję. Więc polecono mi certyfikowany warsztat tesli.
I tu pytanie, mam jechać do Ząbek, czy mogę bezpośrednio podjechać do kogoś z certyfikatem i dać mu pełnomocnictwo do polisy? A może nawet rozliczę się za gotówkę?
Dotad wszystko robiłem w ASO odpowiedniej marki, z teslą nie wiem jak postępować. Ekspresowa naprawa nie wyszła 😞
Last edited: