Tesla naprawa szkody parkingowej w Warszawie z AC jak to zrobić?

nabrU

Moderator
Jeśli mają to ciąć to podziękuję i zrobię smart repair, nie wiem na co mogę przez ten otwór w tylnym nadkolu stracić gwarancję

O patrz, a ja myślałem, że to przód jest, bo nic w pierwszym poście o lokalizacji nie napisałeś :p
No to nie wiem jak cofałeś, jak 3 kamery patrzą do tyłu :unsure: Widać chwila nieuwagi i kłopot gotowy...

North

Zadomawiam się
Ja mogę dodać od siebie, że ostatnio żona stwierdziła przed światłami, że zmieni pas i wycofa trochę do tyłu, co skończyło się wjechaniem w samochód za nią. Niestety Tesla jej na to pozwoliła (mimo wyposażenia w czujniki ultrasound). Sprawdziłem także - na jej profilu było ustawione Przyśpieszanie z uwzględnianiem przeszkód, możliwe w takim razie, że nie działa to do tyłu.View attachment rear view.mp4

KrzysztofFly

Moderator
Tak.Tak bylo w 2020r sprawdzqlem w Tm3 i zadzwoni telefonem na alarm
@Bronek do całości brakuje, jak to u Ciebie w zwyczaju nagrania z sytuacji na YouTube 😉🤣😉🤣.

Bronek

Pionier e-mobilności
A wiesz , że miałem ....ale sie mniej produkowale na YT bo u nas było tylko kilkanaście Tm3 .
..Na Sce 3 jeszcze w budowie , gdy nie było bana za olanie komunikatu , bez ciężarka bo potem latami z nim jeździłem na stale. Stare oprogramowanie , pełne FSD
Najpierw komunikat wizualny czyli niebiesko u góry ekranu , potem pikanie przyśpieszające , Co raz szybciej , zaczyna zwalniać, zjezdza do boku staje pipka i o ile pamietam dzwoni ?. Wtedy do Niemiec chyba ?
Musze poszukać jak znajde stary telefon o ile go mam .
Z tym dzwonieniem to nie wiem czy by bylo skuteczne i na 100% nie jestem pewny bo przerywalem tą zabawę .