Jakby określić te wrażenia, hmmm. Nie wiem czemu tak długo zwlekałem. Amortyzacja jak trzeba na każdej powierzchni. Bajka ;-) Jakby ktoś chciał sprawdzić wrażenia to na priv. Jestem z Trójmiasta jakby co.Jutro dopiero wizyta w zaufanym warsztacie ;-) Mam nadzieję, że nie trzeba będzie niczego docinać w tych osłonach. Ewentualnie muszę nabyć oryginały gdybym musiał to serwisu jechać Tesli.
Aż taka różnica jest? Ile w totalu brutto Cię to kosztowało?Jakby określić te wrażenia, hmmm. Nie wiem czemu tak długo zwlekałem. Amortyzacja jak trzeba na każdej powierzchni. Bajka ;-) Jakby ktoś chciał sprawdzić wrażenia to na priv. Jestem z Trójmiasta jakby co.
A gdzie mieści się ten zaufany warsztat? I ile cię finalnie wyszło. Też jestem z 3- miasta. Może się kiedyś spotkamy to chętnie sprawdzę.Jakby określić te wrażenia, hmmm. Nie wiem czemu tak długo zwlekałem. Amortyzacja jak trzeba na każdej powierzchni. Bajka ;-) Jakby ktoś chciał sprawdzić wrażenia to na priv. Jestem z Trójmiasta jakby co.
1500 wymiana + 2800 amortyzatory z Autodoc. Warsztat w Gdyni na Małym Kacku, podam namiary na priv.A gdzie mieści się ten zaufany warsztat? I ile cię finalnie wyszło. Też jestem z 3- miasta. Może się kiedyś spotkamy to chętnie sprawdzę.
Ja czuję różnicę, ale lepiej samemu sprawdzić.Aż taka różnica jest? Ile w totalu brutto Cię to kosztowało?
W sumie koszty niewielkie, jakbyś kiedyś się wybierał w okolice Warszawy to daj znać.1500 wymiana + 2800 amortyzatory z Autodoc. Warsztat w Gdyni na Małym Kacku, podam namiary na priv.
Pewnie na Wielkanoc będę w Wawie.W sumie koszty niewielkie, jakbyś kiedyś się wybierał w okolice Warszawy to daj znać.
Musiałem niestety jechać, nie zostałem na rozbiórce auta więc nie udało się spisaćDzięki za relacje. Brzmi obiecująco!
A jakie w końcu miałeś numery oryginalnych sprężyn i amorków?
Jakbyś był w Wawie to ja również chętny na porównania, możemy jakiś mini zlocik zrobić![]()