TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Bronek

Pionier e-mobilności
Jeszcze niestety nie jestem emerytem ale piątki itd... mam wolne. Właściwie wolne mam kiedy chcę. Zajęło mi to sporo czasu mnóstwo pracy aby tak było.
To śledzenie idzie z automatu, nie zamykam strony, Samo się śledzi.
Podobnie śledziliśmy gdy z kumplem miałem epizod handlu m. In skuterami i jak ściągaliśmy Harleye, gdzie z Singapuru szły dla nas kontenery, to też zależało nam na czasie. Jeden motocykl nam opłyną 1, 5x świata i sól zjadła mu chromy,, lusterka i wydechy poginely. Nie wypakowało gdzie trzeba itd. To była duża wtedy dla nas kasa.
Po za tym nie pracuję od lat na etacie, to ja dawałem prace. A teraz luzik

A statek?
Już stoi przy kei
Screenshot_20221120-092230_Brave_copy_800x600.jpg

kiljan

Zadomawiam się
Jeszcze niestety nie jestem emerytem ale piątki itd... mam wolne. Właściwie wolne mam kiedy chcę. Zajęło mi to sporo czasu mnóstwo pracy aby tak było.
To śledzenie idzie z automatu, nie zamykam strony, Samo się śledzi.
Podobnie śledziliśmy gdy z kumplem miałem epizod handlu m. In skuterami i jak ściągaliśmy Harleye, gdzie z Singapuru szły dla nas kontenery, to też zależało nam na czasie. Jeden motocykl nam opłyną 1, 5x świata i sól zjadła mu chromy,, lusterka i wydechy poginely. Nie wypakowało gdzie trzeba itd. To była duża wtedy dla nas kasa.
Po za tym nie pracuję od lat na etacie, to ja dawałem prace. A teraz luzik

A statek?
Już stoi przy kei
View attachment 7569
Kto tu się śmiał z anglików, że tak śledzą statki :) ale dobrze dobrze ja też mam zajawkę

Bronek

Pionier e-mobilności
To Oni mnie podpuścili i od nich mam linka
PS:
EDIT Cd. Niemiaszki też się gotują na swoich stronach, a to wszystko dlatego że Tesla wstrzymała dostawy i ludzie stracili nadzieję, lub odpuścili.
Zmienili plany i mają niektórzy problem... Starzy zamawiacze mają znacznie taniej, ale forsa się im rozeszła lub kryzys dopiekł. Z drugiej strony po prostu szkoda gdy jest okazja nie wziąć taniej . Kusi. I się miotają. Brać czy nie? Inni się cieszą się i są podekscytowani jak ja, bo się szykuje prezent na Święta

PS psa: Statek widocznie zapakowali, bo mu się zanurzenie zwiększyło z 8,1 m do 9,5. Jego max to 10m
Ale to moje inteligentne gdybanie, chyba że ma dziurę i tonie? :) Za niecałe 2 godzinki powinien wypłynąć?

Attachments

• tempFileForShare_20221121-091010_copy_815x481.jpg
    tempFileForShare_20221121-091010_copy_815x481.jpg
    128,3 KB · Liczba wyświetleń: 1
Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
W Belgii nadal w porcie na drugiego, co jest mało prawdopodobne. Ale nie niemożliwe.
Ja mam termin w dalszym ciągu 12-02/23r a vinu w stronie nie mam, tylko na fakturze.
Rozwiezienie tego to z tydzień potrwa.
Fajna zabawa. :)
Mnie próbowano nazwać chwalipiętą, szpanerem, bufonem? Itd.. No bo jak tu cieszyć się publicznie lub tylko napisać że masz to czy tamto, w tym ponurym kraju? Szczerze opisać motywację wyboru itp. Gdybym bitego Passata kupił za kilka stówek, to bym był bohaterem a tak? Ostatecznie księdzem, celebrytą lub karkiem.
U nas promuje się biedę i to nie tą prawdziwą ale biedę pozorną, na pokaz. Sukces drażni, co widać w relacjach z tym Państwem i jego Obywatelami.

krzyss

Pionier e-mobilności
W Belgii nadal w porcie na drugiego, co jest mało prawdopodobne. Ale nie niemożliwe.
Ja mam termin w dalszym ciągu 12-02/23r a vinu w stronie nie mam, tylko na fakturze.
Rozwiezienie tego to z tydzień potrwa.
Fajna zabawa. :)
Mnie próbowano nazwać chwalipiętą, szpanerem, bufonem? Itd.. No bo jak tu cieszyć się publicznie lub tylko napisać że masz to czy tamto, w tym ponurym kraju? Szczerze opisać motywację wyboru itp. Gdybym bitego Passata kupił za kilka stówek, to bym był bohaterem a tak? Ostatecznie księdzem, celebrytą lub karkiem.
U nas promuje się biedę i to nie tą prawdziwą ale biedę pozorną, na pokaz. Sukces drażni, co widać w relacjach z tym Państwem i jego Obywatelami.
Olac ich, zazdroszcze tego wyczekiwania a cieszyc sie trzeba, a ratlerki niech se szczekaja ;)

lookash_c

Pionier e-mobilności
Oby nie zatononoł bo mam chyba kupaca na Trójkę
Moja szybka analiza powyższego zdania: autor cieszy się z wypróżnienia (w tym wieku jak mało do szczęścia potrzeba ;-)), jednocześnie przemycając informacje o diecie bogatej w tłuszcze (obawy o zatonięcie balaska :p).
Dziękuję za uwagę, kurtyna!
;-)