TMY się powinna bać - Xpeng G6 zadebiutował w UK i PL

Bronek

Pionier e-mobilności
Naczelny to już jawny agent chiński
Jak Go poznałem to taki jakiś lekko żółtawy był .Myślałem, wątroba może , wiadomo stress prowadzenia Portalu wielki , to się rozluźnia często a Prometeuszem nie jest .
A tu patrz ....musi Chińczyk . ! Bez makijażu wylazła Beata z worka (czytaj Szydlo)

STMS

Pionier e-mobilności
Pozostaje mi współczuć skoro wartosc raty była decydująca

widac kupujący nadal nie wie ze że nie ma darmowych obiadów i „skądś” się te uległości dilerów chińczyka biorą
widać że auta sprzedawane są dotowane albo nie warte tej ceny skoro tak szybko dają rabaty i dofinansowują finansowanie klientowi

ptoing

Zadomawiam się
Czytałem artykuł, czytałem specyfikacje i nie widze w czym ten samochod jest lepszy od starego Y, a szczegolnie junipera. Za te sama cene performance slabszy, bez darmowego ladowania. Ja w ogole widze ciekawa zaleznosc ze te chinskie auta wygladaja wszystkie swietnie na papierze i na pewno sa szybkie i mieciutkie w srodku ale malo kto mowi cokolwiek o oprogramowaniu. Podejrzewam ze jest dokladnie tak samo jak z chinskimi telefonami.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Czytałem artykuł, czytałem specyfikacje i nie widze w czym ten samochod jest lepszy od starego Y, a szczegolnie junipera. Za te sama cene performance slabszy, bez darmowego ladowania. Ja w ogole widze ciekawa zaleznosc ze te chinskie auta wygladaja wszystkie swietnie na papierze i na pewno sa szybkie i mieciutkie w srodku ale malo kto mowi cokolwiek o oprogramowaniu. Podejrzewam ze jest dokladnie tak samo jak z chinskimi telefonami.
Miałem telefony huawei i oneplus - to były rewelacyjne modele w swoich czasach (ale też tanie nie były)

Co do chińskich samochodów jestem trochę sceptyczny, ale jeśli rzeczywiście są jak telefony (w co wątpię), to pozamiatane

STMS

Pionier e-mobilności
Miałem telefony huawei i oneplus - to były rewelacyjne modele w swoich czasach (ale też tanie nie były)

Co do chińskich samochodów jestem trochę sceptyczny, ale jeśli rzeczywiście są jak telefony (w co wątpię), to pozamiatane

niby tak ale nadal w chinach najpopularniejszy tel to iPhone ... a przecież taki "kiepski" jest 😀 dokładnie jak tesla

boa

Posiadacz elektryka
Sorry za brak pl znakow
Przeczytalem artykul i to troche smutne, ze gosc w taki sposob traci pieniadze i w taki sposob wybiera auta. Przeciez zeby miec radosc z uzytkowania przez iles lat to jednak trzeba wybrac samochod, a nie rate...

A jak nie stac kogos na dane auto, to po prostu mozna kupic uzywane w dobrym stanie z nieduzym przebiegiem.

A juz najlepsze jest dla mnie oszukiwanie sie i zonglowanie wplata wstepna oraz rata najmu - przeciez ogolnie taki najem to jest bardzo droga impreza i ma sens tylko dla bogatych ludzi, ktorzy chca miec wywalone na wszystko. CHociaz przy takim xPengu to najem bezpieczniejszy na pewno.

Tak jak tez napisal @Bronek - dziwne ze takie skoncentrowanie na obsludze w jakims konkretnym salonie plus rata, rata, rata...
a nie calosciowe koszty i auto dopasowane do nas. Bo jednak to duza roznica, czy chce suva czy nie, czy wiekszy, czy mniejszy, jak sie ma prowadzic, czego oczekuje, co wazne w wyposazeniu, emocje zwiazane z marka i jej wizerunek etc.