Ewidentne stukanie amorów.Wracając do problemów z Y, w sumie drobne, ale może ktoś miał podobne i zna przyczynę?
1) hałas wiatru od strony kierowcy, ale taki dosyć mocny, niestety nie nagrałem. Jest tak od nowości, w serwisie ściągali, zakładali, później nawet wymienili uszczelkę drzwi, nie pomogło, teraz stwierdzili, że może kleju brakuje gdzieś w przedniej szybie i ponoć będą na trzeciej wizycie wycinać przednią szybę i wklejać
2) w drugim Y takie stuki jadąc po kostce jak na filmie. Na dziurach nic nie słychać, jest ok, jedynie na kostce i poprzecznych nierównościach. Jak dla mnie to coś nie jest dokręcone, albo końcówki drążków kierowniczych do wymiany, tak podałem na serwisie, wysłałem filmik i po 4 h odebrałem niby naprawione... filmik jest po niby naprawie...
tzn? miałeś tak?Ewidentne stukanie amorów.
Tak w ciemno będą szybę rwać? Przecież to jest do sprawdzenia w jakieś 2 minuty - nakładasz od zewnątrz specjalną piankę (lub po taniości wodę z detergentem) i psikasz sprężonym powietrzem od środka. Jak pojawią się bąbelki to jest problem z klejem, jeśli nie to trzeba szukać dalej.Wracając do problemów z Y, w sumie drobne, ale może ktoś miał podobne i zna przyczynę?
1) hałas wiatru od strony kierowcy, ale taki dosyć mocny, niestety nie nagrałem. Jest tak od nowości, w serwisie ściągali, zakładali, później nawet wymienili uszczelkę drzwi, nie pomogło, teraz stwierdzili, że może kleju brakuje gdzieś w przedniej szybie i ponoć będą na trzeciej wizycie wycinać przednią szybę i wklejać
W apce napisali, że zdiagnozowali problem..., ogólnie kontakt z nimi to cyrk, tam nikogo nie ma, gdzieś wyjdzie czasami kawę sobie zrobić ktoś, ale wszystko masz przez apkę. Na biurku jest QR kod, skanujesz jak masz pytanie i wychodzi mechanik pogadać za chwilę. Tyle mi powiedział, że tak zdiagnozowali i będą szybę wycinać (za drugim razem....). W apce tylko zobaczyłem, że mam następny termin na październik i spadaj. Byłem z tą szybą w sobotę i patrzę w apce zapytania na drugie auto (stukanie), które miałem umówione na dzisiaj, to mówię do gościa, że jak ma jakieś pytania odnośnie tego drugiego to niech pyta, pokażę filmik, próbuję tłumaczyć, że to na kostce stuka, facet mówi, że tak, to on zadaje pytania na apce i żebym odpowiadał mu na apce pisząc, a nie tłumaczył, a filmik mam dołączyć... masakra. Stoję z kolesiem twarzą w twarz, ale mamy rozmawiać przez aplikację... No to wytłumaczyłem, napisałem co mogłem, prosiłem o naprawę za pierwszym razem, bo daleko, bo dzień wolny w poniedziałek muszę zrobić... i d u pa... jak stukało tak stuka...Tak w ciemno będą szybę rwać? Przecież to jest do sprawdzenia w jakieś 2 minuty - nakładasz od zewnątrz specjalną piankę (lub po taniości wodę z detergentem) i psikasz sprężonym powietrzem od środka. Jak pojawią się bąbelki to jest problem z klejem, jeśli nie to trzeba szukać dalej.
Nie miałem w Teslitzn? miałeś tak?