Weekendowa jazda testowa Ioniq 5

PaRa

Zadomawiam się
Jaką opcję finansowania wybraliście ? Ofertę mBank czy BNP Paribas Leasing Services ?

Dostałem ofertę w kilku opcjach ( czas trwania 24 lub miesięcy, wpłata własna 10 lub 20%, delarowane przebiegi ), wychodzi mi, że BNP Paribas proponuje niższe raty, gdzieś jest haczyk ?

Halczyn

Zadomawiam się
Bnp daje dumpingowe oferty wychodzac wrecz na zero na samym finansowaniu wspomagajac sprzeda aut, wiec mysle, ze haczyka nie ma.

PaRa

Zadomawiam się
Bnp daje dumpingowe oferty wychodzac wrecz na zero na samym finansowaniu wspomagajac sprzeda aut, wiec mysle, ze haczyka nie ma.

Dostałem np. taka ofertę

Attachments

• Zrzut ekranu 2024-11-16 o 14.11.14.png
    Zrzut ekranu 2024-11-16 o 14.11.14.png
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 47

Ev3

Pionier e-mobilności
Jaką opcję finansowania wybraliście ? Ofertę mBank czy BNP Paribas Leasing Services ?

Dostałem ofertę w kilku opcjach ( czas trwania 24 lub miesięcy, wpłata własna 10 lub 20%, delarowane przebiegi ), wychodzi mi, że BNP Paribas proponuje niższe raty, gdzieś jest haczyk ?
W BNP masz leasing 100% i to się opłaca, jeśli chcesz auto kupić, a nie wynająć.
mBank ma za to fajny wynajem, ale jakbyś chciał później wykupić to wychodzi 20 tys drożej.
Trzeba się zdecydować TERAZ.

Halczyn

Zadomawiam się
Odbiegając od tematu, ale mimo wszystko w temacie: Dzwoniłem umówić się na przegląd gwarancyjny przy 60k, koszt to 2k brutto. Wydaje mi się, że cena dość kosmiczna.

Ev3

Pionier e-mobilności
Odbiegając od tematu, ale mimo wszystko w temacie: Dzwoniłem umówić się na przegląd gwarancyjny przy 60k, koszt to 2k brutto. Wydaje mi się, że cena dość kosmiczna.
Pytałeś dlaczego tyle?
Może wymieniają coś extra w stosunku do pierwszego przeglądu po 30 kkm?
Np. płyn chłodzący baterie?

Halczyn

Zadomawiam się
Tak pytałem, odpowiedź "bo mi tak system pokazuje". Zadzwoniłem wlasnie do drugiego salonu i jest już 1400.

szwajcar

Fachowiec
A po 30 kkm to ile kosztował?

Najnowsze dyskusje