Mua? Ja nie pytałem. Trzeba pytać @Fenrise.Podał Ci datę 05/2026??
Mua? Ja nie pytałem. Trzeba pytać @Fenrise.Podał Ci datę 05/2026??
Ostatnio w serwisie dostałem informację że produkowany w Korei do odbioru za około 4 miesiące.Wybaczcie, trochę zajęty byłem i nie zaglądałem.
Nie podali konkretnej przyczyny, jedynie na pytanie jaki jest czas oczekiwania odpowiedzieli "Noo, teraz to tak z rok, półtora". Ręce mi opadły to nie pytałem więcej. Wybieram się tam niebawem raz jeszcze to przycisnę ich w tej kwestii.
Produkcja w Korei.A wyjaśnili z czego wynika tak długi okres?
Mnie dziwi mało elastyczny konfigurator. To, że nie można domówić do dowolnej wersji szklanego dachu mogę zrozumieć, ale dlaczego nie można wybrać rozmiaru felg?!Byłem dzisiaj jeszcze raz i dzisiaj inny pan powiedział mi 5-6 miesięcy bo z Korei płyną. Tak więc widzę, że co salon i pracownik to inne terminy.
Swoją drogą, stoi sporo demówek i nówek przedliftów ale dziarsko trzymają ceny. Podobnie EV6 czy Mustang Mach-E, nawet roczniki 2022 i 2023. I co? I nic. Dalej trzymają ceny pomimo że wychodzą już polifty. Na co oni liczą? I co planują zrobić z tymi paroletnimi nowymi autami które się nie sprzedają?
A nie dziwi Cie malo elastyczny konfigurator w Tesli? W tym kierunku idą wszyscy producenci aut. Wiecej opcji to utrudnienie produkcji i wyzszy koszt.Mnie dziwi mało elastyczny konfigurator. To, że nie można domówić do dowolnej wersji szklanego dachu mogę zrozumieć, ale dlaczego nie można wybrać rozmiaru felg?!
A stąd że jak autor wspominał chcieli mu wcisnąć cudowna domówkę która akurat sprzedawali od ręki.Produkcja w Korei.
Oczekiwanie 4-5 miesięcy więc nie wiem skąd u Ciebie to 1,5 roku