Wrześniowa promocja GreenWay

STMS

Pionier e-mobilności
z takich ciekawostek ... wszedłem sobie na ich aktualności z poziomu klienta .... czy naprawdę ktokolwiek myśli, że takie ukryte komunikaty cokolwiek pomogą komukolwiek i wybierze właśnie tą stację ładowania ... ?

PS. jakbyście zobaczyli na plugshare na ładowarce nie ma ani słowa, że to stacja partnerska i obowiązują inne stawki ... tylko loga, dane GW itd

1725272303966.png

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Jak już jesteśmy przy aktualnościach...
Szanowny Kliencie, obecnie doświadczamy awarii z powodu problemów z naszym dostawcą usług, co wpływa na nasze usługi ładowania. Przepraszamy za niedogodności i intensywnie pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Dziękujemy za cierpliwość.

lookash_c

Pionier e-mobilności
No ale to jest głupia promocja. Parę stacji ładowania raz na tydzień będzie miało trochę niższe ceny. No i kto z tego skorzysta? Będziesz specjalnie nadrabiał drogi, żeby oszczędzić 20zł na ładowaniu?
Skoro ludzie zjeżdżają na SuC żeby taniej załadować, to tu też się chętni znajdą. CCC ;-)
Dobre promocje to ma PolEnergia - i je należy chwalić.
Tak, w weekend bardzo dobra cena (o ile da się skorzystać ze stacji - Annopol Warszawa, heh) - tylko ile masz stacji Polenergii (18 lokalizacji z DC bodaj) a ile Greenway.

W GW pomysł jakiś na promocję mają - życie zweryfikuje czy dobrą czy nie, jeśli będzie to gdzieś mi akurat po drodze to będę zadowolony. Jak nie będzie użytkowników na stacjach GW, to będą myślę zmieniać podejście, ceny, plany taryfowe, etc. Ja póki ładuję u nich umiarkowanie dużo, choć statystycznie w trasach najwięcej, bo mają z mojego punktu widzenia najlepsze lokalizacje plus kilowatogodziny z EVklubu.

luki

Pionier e-mobilności
z takich ciekawostek ... wszedłem sobie na ich aktualności z poziomu klienta .... czy naprawdę ktokolwiek myśli, że takie ukryte komunikaty cokolwiek pomogą komukolwiek i wybierze właśnie tą stację ładowania ... ?

PS. jakbyście zobaczyli na plugshare na ładowarce nie ma ani słowa, że to stacja partnerska i obowiązują inne stawki ... tylko loga, dane GW itd

View attachment 20275
Stację partnerską widać w aplikacji. Ja najpierw zobaczyłem że jest jakaś dziwnie niska cena, a potem przeczytałem w aktualnościach.

Attachments

• Screenshot_2024-09-02-22-07-33-394_pl.greenway.evcharge-edit.jpg
    Screenshot_2024-09-02-22-07-33-394_pl.greenway.evcharge-edit.jpg
    336,3 KB · Liczba wyświetleń: 14

KrzysztofFly

Moderator
Stację partnerską widać w aplikacji. Ja najpierw zobaczyłem że jest jakaś dziwnie niska cena, a potem przeczytałem w aktualnościach.
No właśnie, w aplikacji widać, są jednak ludzie którzy aplikacji nie używają, a sesje autoryzują za pomocą karty RFID i tu jest największy problem, że stacje wyglądają dokładnie tak samo, a cenowo to już niekoniecznie to samo. A są nawet lokalizacje, gdzie na jednym terenie (np. koło IKEA w Gdańsku), są zarówno stacje własne jak partnerskie. Jednak przed zmianami, użytkowanie GW było znacznie prostsze, a przede wszystkim bardziej czytelne.
Zrzut ekranu 2024-09-02 230100.png

STMS

Pionier e-mobilności

zwłaszcza "widać" jak ich aplikacja nie działa i zalecają użycia karty ... przykład z wczoraj ...

to robi się coraz gorsza firma i wiem, że nawet jak będzie możliwość rozsądnego przedłużenia EV klub to nie przedłużę bo GW będę traktował jak Orlen - tylko w ostateczności a konkurencji im przybywa

STMS

Pionier e-mobilności
oni mają rozdwojenie jaźni - raz 64 raz 25 ... chyba się pogubili

Attachments

• Xnip2024-09-03_08-33-27.jpg
    Xnip2024-09-03_08-33-27.jpg
    220,2 KB · Liczba wyświetleń: 13
  • Xnip2024-09-03_08-33-36.jpg
    Xnip2024-09-03_08-33-36.jpg
    208,3 KB · Liczba wyświetleń: 20