Może wina producenta opon? Wulkanizacji, która wymieniała oponę? Zarządcy drogi, jeżeli w coś wjechał?Co w tym zdarzeniu jest nieoczywiste?
Może wina producenta opon? Wulkanizacji, która wymieniała oponę? Zarządcy drogi, jeżeli w coś wjechał?Co w tym zdarzeniu jest nieoczywiste?
Rozmawiałem z dziewczyną która pracuje w towarzystwie ubezpieczeni Nationale-Nederlanden i też twierdzi, że PZU najlepsze w Polsce, sama ubezpiecza auto w PZU pomimo tego, że pracuje w Nationale-Nederlandeczyli w pzu najlepiej, w innych jest jeszcze gorzej. tak myślałem
jechałem na zwykłym tempomacieTrochę słabo, że auto się nie broniło - tu raczej tylko dając ostro w hamulec, bo uciec dalej od napastnika nie ma gdzie. Czy powodem jest HW2.5? Nowszy FSD zadziałałby inaczej?
1. nie wiem czy jak pęka opona z prawej strony to znosi w lewo, zawsze wydawało mi się że powinno znieść w prawoCo w tym zdarzeniu jest nieoczywiste?
ciekawe uczucie mieć skórzaną kierownicę w rękachTez jezdzilem tym bialym LR RWD zanim sie na SR+ zdecydowalem![]()
Ale taka prawdziwa skora ? To w 2018 byla jeszvze prawdziwa ?ciekawe uczucie mieć skórzaną kierownicę w rękach![]()