wypadek/stłuczka czyli moje przygody z naprawą Tesla Model 3 SR+

motorolapl

Zadomawiam się
czesc!
bardzo wysoki koszt naprawy jak za taką pierdołę...
interesuje mnie to jak to nagranie sciągnałęś z farbycznych kamer tesli, to jest jakos łatwo dostępne? to sie nagrywa cały czas?

gim-kg

Pionier e-mobilności
czesc!
interesuje mnie to jak to nagranie sciągnałęś z farbycznych kamer tesli, to jest jakos łatwo dostępne? to sie nagrywa cały czas?
Tesla nagrywa w pętli 60 minut z 4 kamer. Z pozycji na ekranie lub po użyciu klaksonu film jest przechowywany w osobnym katalogu i nie jest nadpisywana.

danielm

Pionier e-mobilności
czesc!
2 tygodnie robocizny po 300zł za godzine :) wymieniony i polakierowany cały bok auta. do tego nitowanie 3 rodzajami nitów

lookash_c

Pionier e-mobilności
2 tygodnie robocizny po 300zł za godzine :) wymieniony i polakierowany cały bok auta. do tego nitowanie 3 rodzajami nitów
Czyli w ramach rozliczenia uwzględnili też dwukrotny wyjazd po zakup nowej nitownicy? ;-)

danielm

Pionier e-mobilności
Bedziesz sie odwolywal czy kwota zadowala?
Jak wyszlo z kwota odszkodowania - warsztat dostal calosc faktury?
właśnie przeglądam strony z kancelariami prawniczymi w Bydgoszczy. pełno tego widzę więc niech któraś sobie wyliczy ile powinienem dostać.
Co do odszkodowania za naprawę to PZU wysyła mi losowo dokumenty a z ich strony niewiele wynika ale o ile dobrze rozumiem to we wrześniu przelali 15tys, w grudniu przelali 11tys, razem trochę ponad 26tys. faktura jest na 41tys więc pewnie vcentrum będzie walczyć o resztę. Ja mam nadzieję że bez mojego udziału