Olecki
Pionier e-mobilności
No chyba jednak profilowanie zaczyna jakoś tam działaćBielizna dla kobiet to jest nic, ja mam jakieś seks zabawki, które nawet nie wiem do czego służą.
Choć pojawiają się one tylko na telefonie![]()

No chyba jednak profilowanie zaczyna jakoś tam działaćBielizna dla kobiet to jest nic, ja mam jakieś seks zabawki, które nawet nie wiem do czego służą.
Choć pojawiają się one tylko na telefonie![]()
Kurde, nie wytrzymałem i dodałem filtr `forum.elektrowoz.pl##.fc-dialog-container` do tego wyskakującego okienko o reklamach. Nie potrafię wyłączyć adblocka na forum.elektrowoz.pl. Wyskakuje błąd i włącza się ponownie.Mam taką dziwną sprawę, bo używam AdBlockPlus do Chrome i nie mogę wyłączyć blokowania reklam na forum. Włącza się z powrotem. Dostałem komunikat, że wystąpił błąd i przywrócono standardowe ustawienia. Na innych stronach próbowałem wyłączyć blokowanie i da się to zrobić. Tylko z forum mam taki przypadek.![]()
Od kilku miesięcy mam taki dziwny efekt podczas przeglądania forum na tablecie (iPad), jak na zrzutach. o,ile mnie pamięć nie myli, to pojawiło się to przy okazji zwiększenia liczby reklam na forum.
Dzieje się tak zarówno na Safari jak i Chrome. Tylko w treści wątków, listy tematów zawsze są ok. Czyściłem dane przeglądarek, zmienialem ustawienia stron pelnych/mobilnych, ale pojawia się to ponownie. Wszystko jest ok jak tablet trzymam pionowo w Safari. Inaczej nie da się czytać forum.elektrowóz.pl.
Generalnie coraz trudniej się czyta forum przez zalew reklam…
Czy ktoś może kojarzy jak rozwiązać taki problem?
To ja przepraszam że nie dorzucam się do wypłaty (a powinienem, bo warto), ale po prostu się nie da. Na porządku dziennym miałem zasłonięty reklamą przycisk do wysłania odpowiedzi na forum. O innych problemach nawet nie wspomnę, bo kawał pustego miejsca to był standard.Przepraszam za problemy.