Wrażenia z jazdy w trasie

Fryto

Zadomawiam się

daniel

Señor Meme Officer
Hmm a to dziwne że to tylko w Tesli jest dźwięk podczas cofania. W innych autach tego nie ma i wszystko jest ok.
A hybrydowe Toyoty nie wyją jak jadą powoli na prądzie?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Hmm a to dziwne że to tylko w Tesli jest dźwięk podczas cofania. W innych autach tego nie ma i wszystko jest ok.
W Mini mam ten sam dźwięk przy cofaniu i do przodu do 10-15kmh jak się toczy.
Taycan u nas w firmie też tylko że za dopłatą to było chyba na liście opcji.

zibizz1

Pionier e-mobilności
A hybrydowe Toyoty nie wyją jak jadą powoli na prądzie?
Wyją. Tesla też powinna dawać o sobie znać delikatnie ale tylko ludziom którzy są lub mogą wejść na tor jazdy.

Bronek

Pionier e-mobilności
Brak dźwięku przy wolnej jeździe do przodun to wada . Może być opcjonalny
Leaf ma, Tesla nie.
Na parkingach w strefach ruchu pieszych głupio trąbić na zoombi czy kogoś zamyślonego idącego środkiem

ciastek

Pionier e-mobilności
Brak dźwięku przy wolnej jeździe do przodun to wada . Może być opcjonalny
Leaf ma, Tesla nie.
Tesla ma dźwięk przy jeździe zarówno do przodu, jak i do tylu. O ile oczywiście jest na tyle świeża, by mieć Głośnik™️ (PWS, Pedestrian Warning System).
Dźwięk przy jeździe do przodu jest na tyle subtelny, że ciężko go odróżnić od szumu kół.

Bronek

Pionier e-mobilności
O popatrz? Wiadomo w starej Tm3 nie ma ale w Xie?. Chodzi o przód, bo tył wyje kosmicznie.
Tesla nietoperz albo z wiekiem tą częstotliwość pesel mi wyciął.
Jak zwykle Jesteś najbardziej obcykany. Sprawdze i odszczekam. Mam to nawet odkliknięte on

krzyss

Pionier e-mobilności
O popatrz? Wiadomo w starej Tm3 nie ma ale w Xie?. Chodzi o przód, bo tył wyje kosmicznie.
Tesla nietoperz albo z wiekiem tą częstotliwość pesel mi wyciął.
Jak zwykle Jesteś najbardziej obcykany. Sprawdze i odszczekam. Mam to nawet odkliknięte on
Zgaś silnik jak bedziesz jechal 😂