gim-kg
Pionier e-mobilności
Na początku 2021 nie było głośnikówNo jak wypiąleś głośnik to nie ma
Na początku 2021 nie było głośnikówNo jak wypiąleś głośnik to nie ma
A no to chyba ze tak to inna sprawaNa początku 2021 nie było głośników
A hybrydowe Toyoty nie wyją jak jadą powoli na prądzie?Hmm a to dziwne że to tylko w Tesli jest dźwięk podczas cofania. W innych autach tego nie ma i wszystko jest ok.
W Mini mam ten sam dźwięk przy cofaniu i do przodu do 10-15kmh jak się toczy.Hmm a to dziwne że to tylko w Tesli jest dźwięk podczas cofania. W innych autach tego nie ma i wszystko jest ok.
Wyją. Tesla też powinna dawać o sobie znać delikatnie ale tylko ludziom którzy są lub mogą wejść na tor jazdy.A hybrydowe Toyoty nie wyją jak jadą powoli na prądzie?
Tesla ma dźwięk przy jeździe zarówno do przodu, jak i do tylu. O ile oczywiście jest na tyle świeża, by mieć Głośnik™️ (PWS, Pedestrian Warning System).Brak dźwięku przy wolnej jeździe do przodun to wada . Może być opcjonalny
Leaf ma, Tesla nie.
Długo nie miałem pewności. Zyskałem ją jadąc wzdłuż ściany w garażu podziemnym. Polecam!Sprawdze i odszczekam.
Zgaś silnik jak bedziesz jechal 😂O popatrz? Wiadomo w starej Tm3 nie ma ale w Xie?. Chodzi o przód, bo tył wyje kosmicznie.
Tesla nietoperz albo z wiekiem tą częstotliwość pesel mi wyciął.
Jak zwykle Jesteś najbardziej obcykany. Sprawdze i odszczekam. Mam to nawet odkliknięte on