też obserwuję ten problem, ostatnio (z 2 msc temu) jak był taki problem to wiem że była też aktualizacja aplikacji, teraz aktualizacji brak.A u mnie to nie zadziałało, dalej nie reaguje na polecenia z KIA Connect
Jak u was działa 230v gniazdo w środku? Po wpiciu wtyczki trzeba przycisnąć w dół wtedy świeci na zielono, cos pstryka i daje prad. Jak dźwigniemy wtyczkę delikatnie do góry jest fioletowe i nie ma zasilania. Tam jest jakiś przełącznik??? Dziwne..W jakim sensie przełącza?
Mi dzisiaj też zaczęło działać, w czasie jazdy zresetował się system i potem zaczęło działać.też obserwuję ten problem, ostatnio (z 2 msc temu) jak był taki problem to wiem że była też aktualizacja aplikacji, teraz aktualizacji brak.
Kurde drażni mnie to bo często sprawdzam ile auto się doładowało itp.
Dzisiaj z rana zaczęło śmigać jak należy. Obstawiam że kia robiła sobie jakieś pracę konserwacyjne na serwerach i niektóre zdalne usługi były wyłączone/popsute. A mogliby jakoś klientów poinformować.
Jesteś pewien że problem AA nie leży po stronie kabla? ja mam kilkanaście różnych przewodów i tylko 1 działa poprawnie z AA.U mnie też od rana dzisiaj wróciło do normy.
Za to AA rozłącza już tak często, że zupełnie nie da się używać. Czeka mnie bój w serwisie a nie mam na to czasu i ochoty. Przez brak AA pojeździłem trochę z fabryczną nawigacją i muszę przyznać, że nie jest zła. Samo wyszukiwanie nie jest jakieś sprytne ale jak już ustawiłem cel to jest całkiem precyzyjna. Na skrzyżowaniach i rondach na pewno dokładniejsza od googlowej.
Jak u was działa 230v gniazdo w środku? Po wpiciu wtyczki trzeba przycisnąć w dół wtedy świeci na zielono, cos pstryka i daje prad. Jak dźwigniemy wtyczkę delikatnie do góry jest fioletowe i nie ma zasilania. Tam jest jakiś przełącznik??? Dziwne..
To napisz proszę co to za kabel. Producent, model, długość itpJesteś pewien że problem AA nie leży po stronie kabla? ja mam kilkanaście różnych przewodów i tylko 1 działa poprawnie z AA.
Ja mam taki i działa płynnie nawet przy kilku godzinnych przejazdach.To napisz proszę co to za kabel. Producent, model, długość itp
Dzięki, kupiłem, będę testowałJa mam taki i działa płynnie nawet przy kilku godzinnych przejazdach.
Generalnie kabel aby się nadawał do AA musi mieć certyfikat standardu USB.
I bardzo mało kabli dostępnych na rynku to ma, mam dużo kabli które obsługują ładowanie 100w 120w
wszystkie QC i PD. ale nie mają tego standardu przesyłu danych z 2000roku.
zwróć uwagę że mało kabelków posiada logo stnadardu USB czyli: