SuC Ząbki

nabrU

Moderator

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
To była fascynująca walka Panowie. Trening, nieprzespane noce się opłacił. Chciałbym w tym miejscu podziękować swojej nauczycielce matematyki. Bez niej nie udałoby by mi się tego wyliczyć. Również na uznanie zasługuje profesor logiki ze studiów. Zdecydowanie uświadomiło mnie to ze Tesla jest nielogiczna i trzeba ja kochać.

Czekam na kolejne stacje i możliwość obstawiania. Może powstanie bukmacher Tesla-Bet. Pójdę krok dalej stacja w Bonarce powstanie przed świetami Bożego Narodzenia. 🏆
Jak coś to nie ma za co ponownie. Bonarka otwarta przed świętami Bożego Narodzenia. Akurat w czwartkiem przypadkiem muszę się tam naładować.

PS. Nie mam żadnego wujka ani ciotki w UTD

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Ciel
Witam!
SuC Ząbki Tesla darmowe ładowanie po serwisie! Po krótkiej wizycie serwisowej (listwa wewnętrzna) otrzymałem kod pin dostępu do auta i podpiąłem ładowanie. Było to darmowe ładowanie serwisowe (bo nie opuściłem lokalizacji).
Opisuję tę sytuację jako niespodziewaną dla mnie.
Ciekawe czy chodziło o tę samą lokalizację czy o ładowanie przed wbiciem pinkodu poserwisowego.
Może rzeczywiście po odbiorze w Zabkach należy najpierw się załadować a później dezaktywować serwis?

Piotr Paweł

Zadomawiam się
Ciel

Ciekawe czy chodziło o tę samą lokalizację czy o ładowanie przed wbiciem pinkodu poserwisowego.
Może rzeczywiście po odbiorze w Zabkach należy najpierw się załadować a później dezaktywować serwis?
Ładowanie po pinkodzie serwisu, inaczej nie mogłem ruszyć tych 5 metrów :), Serwis dezaktywuje się po „opuszczeniu lokalizacji”, czyli po nieznanej ilości metrów.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Ładowanie po pinkodzie serwisu, inaczej nie mogłem ruszyć tych 5 metrów :), Serwis dezaktywuje się po „opuszczeniu lokalizacji”, czyli po nieznanej ilości metrów.
Tak czy inaczej - cenna rekomendacja - dzięki!

Michal

Moderator

mm-tesla

Posiadacz elektryka