o qrła, czarny... to jest diesel... tm3 na diesla
Jak coś to nie ma za co ponownie. Bonarka otwarta przed świętami Bożego Narodzenia. Akurat w czwartkiem przypadkiem muszę się tam naładować.To była fascynująca walka Panowie. Trening, nieprzespane noce się opłacił. Chciałbym w tym miejscu podziękować swojej nauczycielce matematyki. Bez niej nie udałoby by mi się tego wyliczyć. Również na uznanie zasługuje profesor logiki ze studiów. Zdecydowanie uświadomiło mnie to ze Tesla jest nielogiczna i trzeba ja kochać.
Czekam na kolejne stacje i możliwość obstawiania. Może powstanie bukmacher Tesla-Bet. Pójdę krok dalej stacja w Bonarce powstanie przed świetami Bożego Narodzenia. 🏆
Ciekawe czy chodziło o tę samą lokalizację czy o ładowanie przed wbiciem pinkodu poserwisowego.Witam!
SuC Ząbki Tesla darmowe ładowanie po serwisie! Po krótkiej wizycie serwisowej (listwa wewnętrzna) otrzymałem kod pin dostępu do auta i podpiąłem ładowanie. Było to darmowe ładowanie serwisowe (bo nie opuściłem lokalizacji).
Opisuję tę sytuację jako niespodziewaną dla mnie.
Ładowanie po pinkodzie serwisu, inaczej nie mogłem ruszyć tych 5 metrówCiel
Ciekawe czy chodziło o tę samą lokalizację czy o ładowanie przed wbiciem pinkodu poserwisowego.
Może rzeczywiście po odbiorze w Zabkach należy najpierw się załadować a później dezaktywować serwis?
Tak czy inaczej - cenna rekomendacja - dzięki!Ładowanie po pinkodzie serwisu, inaczej nie mogłem ruszyć tych 5 metrów, Serwis dezaktywuje się po „opuszczeniu lokalizacji”, czyli po nieznanej ilości metrów.
takCzy ładowarka jest dostępna po zamknięciu serwisu i salonu?
Całą dobę, obok jest stacja paliw więc toaleta też.Czy ładowarka jest dostępna po zamknięciu serwisu i salonu?