krzyss

Pionier e-mobilności
Nie znam ani jednej osoby, która przy kupnie samochodu brała pod uwagę jego masę.
Jak kupowalem clio sport 2.0 to mialem porownanie do mini cooper s. Wybralem clio bo bylo lzejsze :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja bym chętnie przytulił cos małego ale w, stylu Suzuki Jimmy itp. Małe krótkie i wysokie. Mam wtedy zalety suva do wsiadania i pakowania zakupów. A że do miasta i okolic to może być jak kiosk. Do tego idealne na krawężniki

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja bym chętnie przytulił cos małego ale w, stylu Suzuki Jimmy itp. Małe krótkie i wysokie. Mam wtedy zalety suva do wsiadania i pakowania zakupów. A że do miasta i okolic to może być jak kiosk. Do tego idealne na krawężniki
Mam, tanio sprzedam, ciężarowy z wbitym vat1 na mtkach :D

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja mialem dwu miejscowego roadstera cabrio V8 też jako ciężarowy . Tak się kiedyś niektórym opłacało..
Problem to parkowanie na chodnikach
Jimny parkuje gdzie chce :unsure: jak 100tonowy goryl 😀

Bronek

Pionier e-mobilności
O ups usunął mi się .. Mojego cabrio też nie rozpoznawano jako ciężarówki (idiotyzm jak kiedyś kratka Matizie) a wagę miał słuszną, bo był wielki z zew i ciasny w środku.
Takie elektryki małe i wysokie do miasta idealne.

pmlody

Pionier e-mobilności
O ups usunął mi się .. Mojego cabrio też nie rozpoznawano jako ciężarówki (idiotyzm jak kiedyś kratka Matizie) a wagę miał słuszną, bo był wielki z zew i ciasny w środku.
Takie elektryki małe i wysokie do miasta idealne.
Trochę większy niż jimny https://spartan.mwmotors.cz/