Nie ma problemu!Założyłem się ze szwagrem że dojadę moją Tesla 3 LR RWD nad morze (638km) . Połowa trasy to DK a połowa autostrady. Jak myślicie jest szansa na wygranie zakładu ?
Koniecznie daj znać jak poszło - strzelam, że pociągniesz 450 kmNie ma problemu!
Chyba, że bez doładowania po drodze ;-P
Ja bym się jednak podładował po drodze. Nie ma co szwagrowi dawać powodów do satysfakcji, że się dojechało na lawecie na wczasy.Start Jasło, meta parking przy plaży Gdańsk Stogi.
Tylko nie po przewodach wysokiego napięcia!!! 😁… i teraz słuchajcie, ja sikam na Mazurach bez ładowania auta 🚗🤷
lepiej za TIRem - oni nie mogą jechać powyżej 90km/h 😁 gdzieś na YT widziałem film gdzie gość tłumaczył jak blisko należy się trzymać by być w tunelu tworzonym przez TIRa. Z tego co pamiętam to na zderzaku, co przy nowych przepisach może skutkować nieprzyjemnym spotkaniem z drogówkąTeoria, teorią. Sprawdzę to w środę- na drodze krajowej/ekspresowej będę jechał w miarę możliwości zgodnie z ograniczeniami. Na autostradzie pewnie za autokarem 110km/h.
Ja bym radził aby tą bezwietrzną zamienił na taką z wiatrem w "plecy"I o ile to możliwe, przesuń wyjazd na dzień gdy temperatury będą ok. 20 stopni przy bezwietrznej i bezdeszczowej pogodzie. Wtedy zwiększysz znacząco szanse... Niemniej jednak powodzenia!