1250 nowych stacji ładowania (650 w trakcie budowy + 600 zaplanowanych) do końca 2025r.
src
EDIT: można nawet zostać partnerem:
https://powerdot.pl/kontakt/
src
EDIT: można nawet zostać partnerem:
https://powerdot.pl/kontakt/
Bez przesady z tym skomplikowaniem.. Otrzymujesz kod rabatowy i wpisujesz podczas ładowania. Cena po rabacie podobna do GreenWay-a z abonamentem Energia Plus, to w sumie nie tak źle. Tyle, że rabat jednorazowy.Trochę to skomplikowane:
- Kliknij przycisk "Użyj benefitu"
- Skopiuj wyświetlony kod rabatowy
- Zeskanuj QR kod na stacji ładowania Powerdot
- Wybierz złącze i kwotę, za którą chcesz się naładować
- Wybierz "Dodaj kod zniżkowy"
- Wprowadź kod w pojawiającym się polu
- Zaakceptuj regulamin
- Dokonaj płatności
- Po zakończonym ładowaniu wyświetlą się szczegóły sesji ładowania wraz z naliczonym rabatem
A jaki jest cennik PowerDot?
Wychodzi na to, że moje pierwsze testowe ładowanie na nowej ładowarce Power Dot (z kartą GW) było darmowe. Do dnia dzisiejszego nie mam go w historii ładowania na stronie GW, kilka dni później byłem też testowo Teslą i to ładowanie od razu pojawiło się w sesjach.View attachment 17258
A więc Power Dot w lokalizacji Biedronka Tuchola ul. Warszawska już działa. Byłem dzisiaj i testowo podładowałem samochód (roaming GreenWay). W aplikacji GW jej jeszcze nie widać, w Elocity jest już widoczna.
Jest też możliwość płatności bezpośredniej, przynajmniej tak się wyświetla na ekranie, o ile dobrze pamiętam, to stawka za DC była 2,71, aczkolwiek ręki sobie nie dam obciąć
.
Tak więc całość od zamontowania do uruchomienia zajęła około 5 miesięcy.
Wszystkie punkty powyżej 3.7 podlegaja udt. Dlatego te w Gdańsku (o ile dobrze pamiętam miasto) które montują na lampach mają 3.69Slyszalem plotke (Rafal Modzelewski z FB) ze publiczne stacje ladowania ponizej 3,6kW nie potrzebuja UDT, ktos to moze potwierdzic ?
Ja też "czekam" na rozliczenie w GW jednego z ładowań na biedronkowym PoweDot. Chyba z lutego, albo marca. Albo rozliczą, albo nieWychodzi na to, że moje pierwsze testowe ładowanie na nowej ładowarce Power Dot (z kartą GW) było darmowe. Do dnia dzisiejszego nie mam go w historii ładowania na stronie GW, kilka dni później byłem też testowo Teslą i to ładowanie od razu pojawiło się w sesjach.
Tylko, że to jednorazowy rabat.W EVklub 20% rabatu na ładowarki PowerDot do 15.08.2024r.
Biedronkowe ceny zaczynają się zbliżać do sensownych...
Ponoć działa również za granicą tylko jak ich szukać...
Yyy... w opisie jest "na ładowania"Tylko, że to jednorazowy rabat.
Pewnie się zorientowali, że klientów brak 😀
Przez Elocity nie zadziała zapewne?W EVklub 20% rabatu na ładowarki PowerDot do 15.08.2024r.