S3XY - commander, buttons czy knob?

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie ok. Fajna sprawa z tą dezaktywacjią AP przy140 i ponownej aktywacji poniżej. Czyli pewnie można dodać gazu i się nie obrazi ?
Ważne aby w okolicy tego limitu , nie trzeba było dezaktywować AP/FSD i móc przycisnąć powyzej 140km/h . Ciekawe czy to tak działa ?

Otwieranie trunka u mnie psu na budę nie używam tyłu prawie wcale.
Reszta ok .

Pepek

Posiadacz elektryka
U mnie ok. Fajna sprawa z tą dezaktywacjią AP przy140 i ponownej aktywacji poniżej. Czyli pewnie można dodać gazu i się nie obrazi ?
Ważne aby w okolicy tego limitu , nie trzeba było dezaktywować AP/FSD i móc przycisnąć powyzej 140km/h . Ciekawe czy to tak działa ?
Ponoć tak ma działać wg ich opisu, wgrałem zmiany, a w weekend przetestuję tego AP, bo traska wpadnie.

Bronek

Pionier e-mobilności
W Tm3 zainstalowałem normaly tzw kick sensor , czyli to co znamy z innych modeli .Podchdzisz machasz nogą i się otwiera . To bylo tanie banalnie podpinane do zestawu otwierania
Ja się boję stosować ten patent Tesli , podobnie jak i ten z Sexy, gdzie wystarczy być w odpowiednim miejscu .
Mam bramę garażu zaraz za autem z 10 cm i jak nic przywali, bo już tak było , gdyby nagle jej sie zachcialo otworzyc a ja bym temu nieprzeciwdziałał. Do tego tylny bagażnik jest używamy baaardzo sporadycznie

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Ale w Highland masz tą opcję od tesli.
Tylko trzeba mieć Iphona.
Ale już działa, tylko trzeba obchodzić z przodu, inaczej sie otwiera.

gim-kg

Pionier e-mobilności
Tylko trzeba mieć Iphona.
Ale już działa, tylko trzeba obchodzić z przodu, inaczej sie otwiera.
To od s3xy buttons, działa jeszcze prościej. Wykrywa telefon, zaczyna migać kierunkami, jeżeli do czasu odliczania nie otworzysz drzwi to auto otworzy bagażnik. No i to jest jeszcze wersja beta więc ostrożnie.

kaktus

Posiadacz elektryka
To od s3xy buttons, działa jeszcze prościej. Wykrywa telefon, zaczyna migać kierunkami, jeżeli do czasu odliczania nie otworzysz drzwi to auto otworzy bagażnik. No i to jest jeszcze wersja beta więc ostrożnie.
Czyli liczba otwarć przypadkowych będzie jeszcze większa. Trudno sobie wyobrazić używanie na codzień w wyścigu do klamki.