Akurat po aktualizacjach S3XY, to zaczęło u mnie działać poprawnie. Wcześniej 1 na 10.UWB ultra wideband, tylko niektóre droższe telefony z Androidem mają. Tego aplikacja Tesli jeszcze nie obsługuje. Miało być w maju, ale wiadomo ile trwają 2 tygodnie u Elona no i też nie dziwię sie że im sie nie spieszy, skoro pewnie mniej niż kilka procent użytkowników czeka na to
Mój Pixel ma UWB i żeby pobudzić programistów do działania za brak obslugi i błędy w tłumaczeniu systematycznie daję aż jedną gwiazdkę w ocenie apki w sklepie play.UWB ultra wideband, tylko niektóre droższe telefony z Androidem mają. Tego aplikacja Tesli jeszcze nie obsługuje. Miało być w maju, ale wiadomo ile trwają 2 tygodnie u Elona no i też nie dziwię sie że im sie nie spieszy, skoro pewnie mniej niż kilka procent użytkowników czeka na to
Ciężko to nawet sprawdzić, ale są to bardzo niewielkie wartości.Czy orientujecie się ile energii zużywa przywoływanie w trybie gotowości? Można to wyłączyć lub wykluczyć lokalizcje.
Ale tam jakoś trzeba to uzbroić, możesz opisać jak działa otwieranie klapy z S3XY? No przecież Commander nie wie z której strony auta stoimy(chyba), jakos jak oglądałem prezentacje to mi cos nie pasowało i postanowiłam że poczekam na rozwiązanie od Tesli.Akurat po aktualizacjach S3XY, to zaczęło u mnie działać poprawnie. Wcześniej 1 na 10.