nabrU
Moderator
czyli Q1 bez Juniper praktycznie potwierdzony.
Ale Japonia to to Wasze jeżdżenie po złej stronie więc się nie liczy
czyli Q1 bez Juniper praktycznie potwierdzony.
Tylko dla inventory, więc chcą sprzedać zalegające przedliftowe TMY.
Każdy widzi to co chce. To jest siła kamuflażu. A bedzie po kaczemu, może bardziej "zdeterminowana" kacza.Zarysy pojazdu wynikające z tego jak się odznacza płachta sugerują że twórcy poprzednich renderów byli bardzo blisko. Tyl wygląda mega ciekawie jak dla mnie (bardziej premium), a z przodu trochę nuda. Mimo wszystko każdy będzie miał swoje zdanieView attachment 23394
zawsze sie zastanawiam po co ludziom ta kamera - mialem w dwoch autach i wiecznie brudna, totalnie bezuzytecznaWygląda na to, że ten egzemplarz ma kamerę w przednim zderzaku w tym samym miejscu co Tesla Robotaxi.
View attachment 23392
View attachment 23393
Wiele marek ma na to rozwiązanie, niestety w Tesli wątpię, żeby było obecne:zawsze sie zastanawiam po co ludziom ta kamera - mialem w dwoch autach i wiecznie brudna, totalnie bezuzyteczna
Mylisz się . W 100% -założyłem w tym samym miejscu co niby ma być w Y ( było o tym dawno .) Zawsze czysta tak jak te boczne .Tylna się syfi bo zarzuca, byłem zdziwiony bo też tak myślałemzawsze sie zastanawiam po co ludziom ta kamera - mialem w dwoch autach i wiecznie brudna, totalnie bezuzyteczna