Ooo, właśnie walcze z tym samym problemem, iż przy Tesli Model 3 z Inventory nie uwzględnia rabatu - przy każdym innym modelu nie ma tego problemu + nie występuje on również w przypadku Modelu 3 po zmianie regionu.
Daj znać jak coś się dowiesz na ten temat 🫡
+ gratulacje zakupu 🙌
Spokojnie, ważne żeby świecił się zielony ptaszek "uwzględniono referral", cena do końca pozostawała niewzruszona, nawet gdy płaciłem 1200 zł zaliczki. Dopiero po tym przyszedł email z pdfem i w nim już cena była poprawna. Jest błąd systemu, ciekawe ile osób od tego się odbiło i nie zadzwoniło.
Warto mieć otwartą zakładkę z referralem, ale to pewnie już i tak miałeś.
A ja to zawsze coś mam z tym zamawianiem tesli.
1. czy żona da radę tak dużym autem jeździć (ciągle nie wiadomo, ale przynajmniej będzie próba)
2. czy będzie LR RWD, bo RWD może zimą Warszawa-Kraków 99% ekspresówką nie dać rady 120 kmh (już jest)
3. czy tesla rozwiąże poważną wtopę z komputerem (raczej tak)
4. czy można zamówić już rocznik 2025 (można od soboty, jak się dobrze zagada)
Każda z tych rzeczy rozwiązana, a na dziś dzień nie wiem czy za około miesiąc odbiorę. Dlaczego? Bo okazało się, że już dziś (max 5 dni) chcą wpłatę całości. A ja zliczone odsetki będę miał 1 lutego, szkoda tracić te tysiące złotych. Pan od dostaw mnie pocieszał, że będzie dobrze, ale chcę rocznik 2025 w tej i tylko tej konfiguracji. Najwyżej poczekam, jak nomen omen chciałem, do marca, aż wyprodukują kolejną, bo nie było sensu dziś przypisać mi VINa.