Lidl, Kaufland, Biedronka...

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Teraz to się coś rozjechało i ciężko cokolwiek sprawdzić w temacie nowych ładowarek, chyba pokazuje tylko te bez przypisanej mocy.
O, właśnie miałem napisać to samo.
Dla 2 ostatnich miesięcy klikanie na górę tabeli daje taki sam efekt jak klikanie na sam dół.
Edit: tych miesięcy jest więcej...
Czy tam są jakieś ciasteczka zapisywane, bo (chyba) wczoraj pomagało wyjście z przeglądarki.

Michal

Moderator
Teraz to się coś rozjechało i ciężko cokolwiek sprawdzić w temacie nowych ładowarek, chyba pokazuje tylko te bez przypisanej mocy.
Poprawione

Michal

Moderator
To mnie Lidl załatwił swoim brakiem aplikacji. Podjechałem prawie pusty, a ładowarka nie ma zasięgu. Na ev @Michal ostatni update 11/02 :(
Jaki punkt? Daj link.z ev.warszawa pl

bragyou

Posiadacz elektryka
Jaki punkt? Daj link.z ev.warszawa pl

Na eipa w ogóle jej nie widzę, a była.

Dzwoniłem do lidla i napiszę tylko tyle - nie rozumiem, dlaczego Lidl zrobił się operatorem skoro kompletnie nie wiedzą jak i komu zgłosić awarię ładowarki. Trzykrotnie przekierowali mnie do działu technicznego.... EloCity.

bragyou

Posiadacz elektryka
Ja pisałem do Lidla na temat innej ładowarki (jest źle skonfigurowana, złącze type2 jest skonfigurowane jako 60kW, złącze CCS jako 22kW) no to napisali mi, że jeśli nie ma jej na stronie https://obsluga-klienta.lidl.pl/SelfServicePL/s/article/Gdzie-znajdę-stacje-ładowania-samochodów-elektrycznych
to oznacza, że nie jest jeszcze oficjalnie oddana i może być coś z nią nie tak.
Też coś mówiła, ale odpowiedziałem, że od stycznia się na niej ładuje 😅

bragyou

Posiadacz elektryka
Właśnie przysłali smsa, że pracują nad usunięciem usterki oraz...stacja nie została oficjalnie oddana do użytku. WTF 😅