Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Czyli wiele sie nie pomylilem z cenami. LR za 230kzl wyglada interesujaco. Zal tylko ze nie dali 10kWh wiekszej baterii. Wtedy by bylo pieknie.
No wczoraj miałem trasę 400km. Jechałem 100/h i się nie udało :(. Musiałem doładować 10kw po drodze. Moim zdaniem bateria powinna mieć 90netto.

UseYbrain

Posiadacz elektryka
O Jezusie święty jest ultra red dostępny :love:

Ten quicksilver jak mi się podobał w salonie tak na ulicy ile razy go widują tak wygląda średnio, jak zwykłe srebrne niemieckie auto.

I muszę przyznać że w Juniperze biały wygląda nadzwyczaj dobrze. Nie powiększa już tak tego przodu.
Ultra red piękny. Taki sportowy :p

Jaceq

Pionier e-mobilności
Mam ustawioną jazdę testową na wtorek w Ząbkach 😀 Jeśli ktoś ma jakieś życzenia to piszcie, w miarę możliwości sprawdzę.

umcus

Pionier e-mobilności
Mam ustawioną jazdę testową na wtorek w Ząbkach 😀 Jeśli ktoś ma jakieś życzenia to piszcie, w miarę możliwości sprawdzę.
Przyjedziesz swoim starym Y? To porównaj, jak się jedzie po tej drodze przy której jest Tesla, w stronę Warszawy - tam troszeczkę dalej, jakieś 100 metrów - są płyty betonowe. Na ile lepiej (bo zakładam że będzie lepiej ;) ) tłumi takie nierówności. No i przed samą Teslą jest taki idiotyczny próg, przed którym trzeba zwalniać. Jak przetestowałem starego Y tam, to niemiłosiernie łupało coś z tyłu.