No wczoraj miałem trasę 400km. Jechałem 100/h i się nie udałoCzyli wiele sie nie pomylilem z cenami. LR za 230kzl wyglada interesujaco. Zal tylko ze nie dali 10kWh wiekszej baterii. Wtedy by bylo pieknie.
Ultra red piękny. Taki sportowyO Jezusie święty jest ultra red dostępny
Ten quicksilver jak mi się podobał w salonie tak na ulicy ile razy go widują tak wygląda średnio, jak zwykłe srebrne niemieckie auto.
I muszę przyznać że w Juniperze biały wygląda nadzwyczaj dobrze. Nie powiększa już tak tego przodu.
Zwłaszcza, że ze środka felg nie widaćMlody jestes
Z czasem wolisz komfort nad wyglad![]()
Jaką wersją?Mam ustawioną jazdę testową na wtorek w Ząbkach 😀 Jeśli ktoś ma jakieś życzenia to piszcie, w miarę możliwości sprawdzę.
Przyjedziesz swoim starym Y? To porównaj, jak się jedzie po tej drodze przy której jest Tesla, w stronę Warszawy - tam troszeczkę dalej, jakieś 100 metrów - są płyty betonowe. Na ile lepiej (bo zakładam że będzie lepiejMam ustawioną jazdę testową na wtorek w Ząbkach 😀 Jeśli ktoś ma jakieś życzenia to piszcie, w miarę możliwości sprawdzę.
Sprawdź krzywą ładowaniaMam ustawioną jazdę testową na wtorek w Ząbkach 😀 Jeśli ktoś ma jakieś życzenia to piszcie, w miarę możliwości sprawdzę.