Zamówiony 6 lutego, a kasę dostali chyba dzień lub dwa dni po w zależności kiedy im to zaksięgowano.A kiedy zamówiłeś/opłaciłeś?
Zamówiony 6 lutego, a kasę dostali chyba dzień lub dwa dni po w zależności kiedy im to zaksięgowano.A kiedy zamówiłeś/opłaciłeś?
Mam ten sam status. Może w pierwszym transporcie lecą same nowe Y, a inne modele tym drugi? Nie wiem, natomiast wiem, że jeszcze wtedy sobie poczekam.Czyli prawdopodobnie Twoja płynie razem z moją na:
https://www.marinetraffic.com/en/ai...42000/imo:9953717/vessel:CMA_CGM_INDIANAPOLIS
W porcie ma być 8 marca. Na fakturze mam datę 14 marca. W apce cały czas wisi na czwartym kroku "Przygotowywanie dokumentów"
W apce mi rano przyszło powiadomienie i wybrałem termin. Nikt do mnie nie dzwonił jeszcze 😄Heh, to dobrze wiedziećA miałeś możliwość wybrania terminu w apce czy po prostu zadzwonili z tesli i ustaliliście kiedy odbiór?
Ja zamówiłem 20 stycznia, więc może to jednak idzie po tej kolejności. Faktura z 5 lutego.Zamówiony 6 lutego, a kasę dostali chyba dzień lub dwa dni po w zależności kiedy im to zaksięgowano.
Z Chin są same 3. Y z Berlina, nie mieszaj.Mam ten sam status. Może w pierwszym transporcie lecą same nowe Y, a inne modele tym drugi? Nie wiem, natomiast wiem, że jeszcze wtedy sobie poczekam.
Tu chyba chciałeś umieścić 3 (marzec)Hej, u mnie wygląda to tak:
- 10.02.2025- zamówienie 3 HL/ SR/stealth grey/ finansowany leasingiem/ (produkcja 31.12.2024)
- 11.02.2025- email z nadanym VIN (na FV sugerowana data dostawy 04.02.2025)
- 24.02.2025- napisałem mejla do salonu w Ząbkach czy wiedzą coś o dostawie
- 25.02.2025- SMS z możliwością umówienia odbioru w apce
- 05.02.2025- umówiony odbiór(oby nie przesunęli)
![]()
Dokładnie! thx, - emocje z uwagi na pierwszy mój post tutaj!Tu chyba chciałeś umieścić 3 (marzec).