nie straszcie PanowieA dlaczego nie 13A? Pali kable w ścianie czy bezpieczniki?
duzo samochodów - jak byłem w sierpniu to było zdecydowanie mniej ...... ale nic sie nie zwalnia (w sensie dostępności nowe nie pojawiają się)Jak by co, to warunki są obecnie dość spartańskie w okolicach salonu
Jak napada mokrego śniegu, to te letnie oponki potrafią się poślizgnąć. Ostrzegam zawczasu i życzę bezpiecznej jazdy
![]()
Napchane tam jest tak, że szok. Ale też dziwi mnie, że wydają może 2 samochody dziennie - reszta to akcje serwisowe.duzo samochodów - jak byłem w sierpniu to było zdecydowanie mniej ...... ale nic sie nie zwalnia (w sensie dostępności nowe nie pojawiają się)![]()
akcje serwisowe? coś wiesz więcej na ten temat (co masz na mysli)? te akcje serwisowe dotyczą aut jeszcze nie zarejestrowanych / nie sprzedanych? na filmiku wiekszosc aut nie jest zarejestrowanychNapchane tam jest tak, że szok. Ale też dziwi mnie, że wydają może 2 samochody dziennie - reszta to akcje serwisowe.
Czy ktoś wie co obejmuje to "zbrojenie" samochodu przed wydaniem klientowi? Ściągniecie folii, pasków ochronnych i umycie auta?
Czy coś jeszcze?