No i to jest (według mnie) bardziej realne spalanie dla tego typu auta niż to co podawał
@boa 
I przynajmniej kolega
@Mindive nie bał się fotki z samochodu wstawić
P.S. Chyba avatar czas zmienić
@nabrU @Łukasz Bigo Wydaje mi się niesmaczny taki wpis Moderatora, który poddaje w wątpliwość wiarygodność użytkownika, a nie ma ku temu żadnych podstaw. Któryś raz wymuszanie wstawiania fotki samochodu, jakby cokolwiek to zmieniało, to też jest słabe. Piszę często z telefonu i nie mogę wstawić.
Dodatkowo Nabru manipuluje opinią innych użytkowników, wprowadza ich w błąd. Powiedzmy to jasno. Ja bez rowerów w pierwszym wpisie podałem zużycie przy szybszej jeździe na autostradzie 32, tutaj jest niecałe 29, a prędkość przelotowa średnio zbliżona. Tymczasem Nabru z palca subiektywnie już wysnuwa tezę, że to co ja podaje, jest dalsze od prawdy, że w domyśle zaniżam zużycie.
Ale jako przeciwwagę powiem, że dzisiaj na jednym ładowaniu przejechałem bez problemu z Karpacza do Ionity Nowostawy (ok. 380 km) i miałem jeszcze kilkanaście procent. Ładowanie też OK, bez podgrzewania baterii trzymał ponad 200kwh.
Zrobiłem w ostatnich dniach specjalnie z myślą o forum ileś fotek podczas jazdy do wstawienia jak będę miał chwilę wolną przy komputerze, ale teraz to się w ogóle zastanawiam, czy tutaj dalej się udzielać.
Na jakiej podstawie moderator próbuje ośmieszyć użytkownika? Bo tak można to odebrać. Ja przejechałem samochodem 2000km i podaję realne doświadczenia, fakty. A
@nabrU ile km przejechał ev9, ze kreuje się na eksperta? To zresztą też on od razu i jako pierwszy skupił uwagę na prędkościach po moim pierwszym wpisie, a nie na temacie wątku, nie na zużyciu, po czym tu był niezły bigos na wątku… Tak ma wyglądać moderacja na forum?
Nie znam strategii Elektrowozu, ale chętnie bym ją poznał. Negatywna selekcja nie jest niczym dobrym, a grupa jakościowych użytkowników wg mnie powinna być ceniona, a nie zniechęcana.