Grudniowa dostawa podąża ze wschodu.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Czy dlatego też w konfiguratorze zniknęły przybliżone daty dostawy? Zmiany w dostawach (Giga berlin?)?
u mnie się wszystko wyświetla po staremu... Model 3 RWD z kołami Aero 18": maj 2022; z kołami Sport 19": luty 2022. M3LR: luty 2022. M3P: luty 2022.

viallos

Pionier e-mobilności
Jak dzwonili do mnie z Niemiec że przekładają na luty to spytałem czy dostawa już będzie z Berlina. Pan powiedział że TM3 w tym roku z Berlina mało prawdopodobne ... może końcówka 2022 roku. Mają robić na początku tylko TMY.

Tak więc Ci co czekają na dostawę TM3 z Berlina mogą się nie doczekać.

solik

Pionier e-mobilności
SR+ i na fakturze pozycja o braku siedzen grzanych z tylu, czyli napewno nie ma co liczyc na gift packa w postaci pakietu tylne+kierownica jak niektorzy tutaj? :(

VIN (na fakturze z dopiskiem NEW i mam wrazenie ze jest inny niz tydzien temu w kodzie strony) z J i 383

qcZYDh4.png

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
A jakie wartości są w Twoim VINie na pozycjach zaznaczonych poniżej:
dokladnie te same, J i 383

swoja droga chyba nowe osoby w zespole, dzis 2 razy dzwonili ze wschodnim akcentem potwierdzic ze napewno chce w tym roku

Jako219

Zadomawiam się
SR+ i na fakturze pozycja o braku siedzen grzanych z tylu, czyli napewno nie ma co liczyc na gift packa w postaci pakietu tylne+kierownica jak niektorzy tutaj? :(

VIN (na fakturze z dopiskiem NEW i mam wrazenie ze jest inny niz tydzien temu w kodzie strony) z J i 383

qcZYDh4.png
Ja na FV nie miałem, w aucie jak odbierałem w sobotę nie miałem a pojawiło się chyba w poniedziałek. Tez będziesz miał 💪

Robmal

Posiadacz elektryka
A czy dostaliście może dowód odprawy celnej przywozowej.
Mój wydział komunikacji tego wymaga do wydania stałego dowodu rej.