Nie spodziewałbym się większych różnic, czasy podawane są zbliżone.Ale w tym nowym Niro?
Bo w e-Soul'u na DC100kW ciągnie 76kW do 52-54%, potem na chwilę (sekunda, dwie) jest 68kW, a potem do 72-74% jest 55-58kW.
Gdzie udało Ci się zobaczyć? Moje będzie w przyszłym tygodniu do odbioru… ale niestety wyjeżdżam na urlop i odbiorę dopiero na koniec sierpniaDzisiaj widziałem pierwszy raz wersję EV L steel gray. Elektryczna wersja jest dużo ładniejsza. Wizualnie to auto wydaje się dość małe, ale tylko pozornie, bo w środku jest sporo miejsca.
Wadowscy w Krakowie. Mogę odebrać za Ciebie i oddam na koniec sierpniaGdzie udało Ci się zobaczyć? Moje będzie w przyszłym tygodniu do odbioru… ale niestety wyjeżdżam na urlop i odbiorę dopiero na koniec sierpnia![]()
XLWadowscy w Krakowie. Mogę odebrać za Ciebie i oddam na koniec sierpniaJaką będziesz miał wersję?
O to dziś się chyba przejadę zobaczyćWadowscy w Krakowie. Mogę odebrać za Ciebie i oddam na koniec sierpniaJaką będziesz miał wersję?
A czym sie różni EV od zwykłej ze jest ładniejsza??Dzisiaj widziałem pierwszy raz wersję EV L steel gray. Elektryczna wersja jest dużo ładniejsza. Wizualnie to auto wydaje się dość małe, ale tylko pozornie, bo w środku jest sporo miejsca.
Przodem się różni, EV ma zabudowany i wygląda to lepiej niż w innych wersjach.A czym sie różni EV od zwykłej ze jest ładniejsza??