pawcjo
Posiadacz elektryka
L ma tylko boki skórzane, chyba było podobnie.I skóra w nim różniła się od eNiro?
L ma tylko boki skórzane, chyba było podobnie.I skóra w nim różniła się od eNiro?
O ile mnie pamięć nie zawodzi, to pod koniec produkcji e-Niro opcja wentylowanych foteli zniknęła. Więc "straty" nie będzie.Na jednej rzeczy będzie stratny. W eNiro XL były wentylowane skórzane fotele, a w Niro EV L nie ma tej funkcji i tylko boczki są ze skóry. Da się to przeżyć, ale rozumiem wkurzenie. Sam zamówiłem XL bo się jaram tymi dodatkami![]()
Jak oceniasz wyciszenie? Jeździłeś EV6, żeby porównać?Klimatyzacja może być włączona ale sam samochód twierdzi że ładowanie może potrwać dłużej.
P. S. Jeździłem dzisiaj Niro EV L+Tech. Środek sprawia dobre wrażenie. Nie ma różnicy względem starej niro jeśli chodzi o przyśpieszenie chociaż jakos tak płynniej. Zawieszenie miększe niż w e soulu. Zużycie przy jeździe podmiejskiej z paroma mocnymi przyspieszeniami i włączona klimą dało zużycie około 14kW/100km.
Sam zamówiłem L-kę z jasnym środkiem więc czekam cierpliwie. Auto którym jeździłem było złożone 26 maja (info z etykiety w bagażniku) więc trzeba liczyć na okrągło 3 miesiące od produkcji do dostarczenia do dealera.
W Soulu też nie urywają d... niestety.No i fajnie jeżeli fotele są wygodniejsze, bo w eNiro już jest źle.