Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Bronek

Pionier e-mobilności
Kierownica jest.bede się bawił po obiadku.

Ad Fedex dostałem fv za ekran też po czasie platnosci 118zl.
Burdel mają ale są weseli , bo piszą że tak fajnie teraz rozliczają. Pewnie znów będzie monit i przeprosin

ciastek

Pionier e-mobilności
Ja odbieralem z hakiem Q1 22. Trzeba bylo przez telefon domowic po zamowieniu internetowym. U mnie nie bylo zadnego problemu.
Tu jest mowa o dołożeniu pakietu holowniczego do posiadanego Modelu 3, a nie o dodaniu go do konfiguracji zamówienia.

ciastek

Pionier e-mobilności
Chciałbym mieć wewnętrzną stronę słupków B w kolorze czarnym.
Zdemontować, zmienić materiał, zamontować. :>
Unplugged Performance tak robi w oferowanym ALCANTARA HEADLINER UPGRADE KIT FOR TESLA MODEL 3 za jedyne $2k:
Alcantara-Headliner-Upgrade-Kit-Fot-Tesla-Model-3-Image-4-800x600.jpeg

Bronek

Pionier e-mobilności
O wrazeniach napiszę później , póki co walczyłem ze zdjęciem poduszki, dolny bolec... Gwint też na żótym czyli odkręcalnym kleju. Rurka konieczna lub dlugi klucz imbus 10mm.
Po pierwszych ruchach, jest inaczej, trzeba bedzie przywyknąć .
Robilem na żywca czyli bez odcinania zasilania, bez sensu jet takie przeginanie dla dwóch wtyczek
Kierownica nie ma chyba oświetlenia ale mi to niepotrzebne.

20220816_132731_copy_800x360.jpg
20220816_164319_copy_800x360.jpg
20220816_164532_copy_800x360.jpg
20220816_164810_copy_800x360.jpg
20220816_165607_copy_800x360.jpg
20220816_171031_copy_800x360.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Więc .... Po pierwsze primo, trzeba będzie nowy ciężarek , ten kupo czy plastelinopodobny? Edit: kupiłem śrut ołowiany 1,5 mm (1 kg- 55 zł) . Coś wymyślę ok 450g ma ważyć.
Widoczność super, z ekranikiem bomba.
Ale brakuje gornej części szczegolnie przy "odbijaniu" , trzeba jednak być bardziej czujnym na początku , ato tak jak EPedalem, automatem itp..dajemy czas czasowi.
W innej firmie była możliwość wzięcia kierownicy z dolną częścią jak tzw "odwrócony trapez" , czyli węziej / mniej prostego na dole.
Chyba bym wolał? Przy skrecaniu ten dolny róg za daleko odjeżdża. W ogóle mogła by być mniejsza.
Za wcześnie jednak na opinie. To jak z testerami co dostają auto na kilka godzin lub nawet dni.
Jazda jest kapitalna, tylko na obecną chwilę pozbyl bym sie np kawałka kierownicy od godz 10.30 do 13.30.
Powinni zrobić taką z odpinanymi fragmentami. Potem następne 30 minut wyrzucamy itd.
Dla mnie to ciekawostka i eksperyment.
Ale widoczek do przodu jest super i pies je..ał chwilowe niedogodności, dla zobaczenia gołej du.. y po balkonach się właziło ryzykując swoje życie . Tu raczej ryzykuje się innych,o b maly kłopot sprawia jedynie manewrowanie i można zrobić komus kuku raczej na parkingu.

Last edited:

JareG

Pionier e-mobilności
'o BRONKU' raczej.. 🤣
BTW: Skoro już tak biało tam w okolicy, to ja bym się dopytał w Tesli czy nie mają białych poduszek :D

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
A bo miałem ten plastik, zerwany ze stare kiery, ale sie jeszcze lepił, to przylepiłem..
Mnie tam to ganz rybka. :)
Chyba oderwę, to się trzyma jak magnes na lodówce. I ładniej bez tej bieli niebiańskiej
To ćwiczenia z Yoke a ile przetrwa w ofercie. Bo będzie pp S lub nawet X.
Śledzę i nic mnie innego oprocz Tesli nie kręci. Reszta robi nowe auta alevpo staremu, tylko epatują tym co na bylo znane. Dla "nowych" to zasieg, zasieg i zasięg.. A ja lubię wyzwania i na razie daje mi je jedynie Tesla. Choćby jazda z tą kierownicą.

Last edited: