Jaka wersja i jaka tapicerka ?21 maja
Jaka wersja i jaka tapicerka ?21 maja
Dokładnie - to się wiąże z przebiegiem, nie z przeglądem, więc może wynika z innych tabelek, których nie sprawdził.Weź mu zasugeruje, że wniknął głebiej 🤣
U mnie też człowiek nic o wymianie płynu nie wiedział, jak się pytałem o koszt 4 przeglądu - dopiero, jak go naprowadziłem, że poklikał, poklikał.. i zdziwiony podał cene ponad 4k zł 🤣
A miałeś wziąć ode mnie....A, płynu nie mają na stanie - więc musisz im o tym przypomnieć, gdyby mieli dawać swój.. bo muszą go wpierw zamówić. Przynajmniej w ASO KIA Toruń.
PS. W ASO Hyundai po sąsiedzku płyn mieli..
I wezmę - przecież obiecałemA miałeś wziąć ode mnie....
Ok, myślałem że już kupiłeś.I wezmę - przecież obiecałem
PS. To wyżej o dostępności płynu u Hyundaia to tylko stwierdzenie faktu było![]()
Nie, jak się okazało że 60kkm można nakulać to nawet oddałem ten, który kupiłem - bo niewiele mu już przydatności zostało..Ok, myślałem że już kupiłeś.
Super, bdb cena. Płyn od Hyundai'a czy od KIA..?Jakby co to mój sklep ma po 255 zł za 5 l.
Mój z 24 maja nadal nie jest w produkcji. Dzisiaj mi odpisali.21 maja
to już teraz lepiej chyba ze w styczniu go zrobili ja mam zam z 9 czerwcaMój z 24 maja nadal nie jest w produkcji. Dzisiaj mi odpisali.
Znając życie, to pewnie będzie produkcja grudniowato już teraz lepiej chyba ze w styczniu go zrobili ja mam zam z 9 czerwca