danielm
Pionier e-mobilności
sam sobie odpowiedziałeś w poprzednim poście. przy włączonym NoA jest jedna niebieska linia na środku pasa, przy wyłaczonym dwie niebieskie na granicach pasów,Ok, po czym poznać czy jest NoA czy AP?
sam sobie odpowiedziałeś w poprzednim poście. przy włączonym NoA jest jedna niebieska linia na środku pasa, przy wyłaczonym dwie niebieskie na granicach pasów,Ok, po czym poznać czy jest NoA czy AP?
To czy ja mam normalny obrazek dla włączonego AP? Bo już się pogubiłemsam sobie odpowiedziałeś w poprzednim poście. przy włączonym NoA jest jedna niebieska linia na środku pasa, przy wyłaczonym dwie niebieskie na granicach pasów,
1. Nawiguj z autopilotem musisz mieć aktywny w opcjach, domyślnie jest wyłączony, oraz jeszcze czy ma się odpalać razem z FSD czy osobno trzeba go aktywowaćMhm, jestem praktycznie pewien, że wiele razy na ekranie nawigacji po wybraniu celu klikałem na "Nawiguj z autopilotem" i nigdy nie widziałem jeszcze tej grubej niebieskiej linii...
który obrazek?To czy ja mam normalny obrazek dla włączonego AP? Bo już się pogubiłem![]()
To właśnie był argument ostateczny dla mojej żony że kupujemy tylko Teslę jako następny rodzinny samochód, tylko to chyba pierwszy taki filmik z Polski...całkiem fajny ten FSD:
auto mam 21 miesięcy ale rzadko używam FSD, zbyt fajnie mi się jeździ samemu. dziś była ładna pogoda, wszystko kwitnie, 430km zrobione z czego ponad 300km na FSD a ja rozglądałem się dookoła.To właśnie był argument ostateczny dla mojej żony że kupujemy tylko Teslę jako następny rodzinny samochód, tylko to chyba pierwszy taki filmik z Polski...