motorolapl

Zadomawiam się
dobra mam.
trzeba wejsc tu
zeskanowac QR apką na telefonie i potem na kompie sie wysietlaaja na stronie dokumenty.

ale wracajac do tematu, we francji naprawde mocno opuscili ceny pradu, no prawie polowe. Podobno francuzi wlasnie przywracaja do zycia kilka elektrowni ktore byly w remoncie przez ostatnie dwa lata.

Czy mozna jakos na komputerze sprawdzic stawki SuC na mapie? czy tylko w aucie na ekranie

danielm

Pionier e-mobilności
dobra mam.
trzeba wejsc tu
zeskanowac QR apką na telefonie i potem na kompie sie wysietlaaja na stronie dokumenty.

ale wracajac do tematu, we francji naprawde mocno opuscili ceny pradu, no prawie polowe. Podobno francuzi wlasnie przywracaja do zycia kilka elektrowni ktore byly w remoncie przez ostatnie dwa lata.

Czy mozna jakos na komputerze sprawdzic stawki SuC na mapie? czy tylko w aucie na ekranie
tylko w samochodzie na ekranie bo te ceny się często zmieniają niestety/stety

Pabloss

Posiadacz elektryka
Koledzy a na jakiej podstawie planując trasę w ABRP (Polska - Genua) policzył mi koszty przejazdu. Czy pobrał aktualne ceny z ładowarek które uwzględnił na trasie ? A może to tylko koszty przybliżone ?

Attachments

• IMG_3D6C9DA04EB9-1.jpeg
    IMG_3D6C9DA04EB9-1.jpeg
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 27
Last edited:

Koma

Zadomawiam się
Obecnie w naszym kraju chyba najbardziej opłaca się wykupić abonament w platformie Elli. Niecałe 71zł na miesiąc. Można nim podróżować po całej Europie na ładowarkach IONITY, a ponadto ma w abonamencie mnóstwo ładowarek z innych sieci, np. w Polsce to Greenway 2,64zł/kWh. IONITY u nas za 1,7zł, na zachodzie 1.65zł, a w Norwegii poniżej 1zł.

krzyss

Pionier e-mobilności
Obecnie w naszym kraju chyba najbardziej opłaca się wykupić abonament w platformie Elli. Niecałe 71zł na miesiąc. Można nim podróżować po całej Europie na ładowarkach IONITY, a ponadto ma w abonamencie mnóstwo ładowarek z innych sieci, np. w Polsce to Greenway 2,64zł/kWh. IONITY u nas za 1,7zł, na zachodzie 1.65zł, a w Norwegii poniżej 1zł.
Ale mozna wziac na miesiac ?

nabrU

Moderator
O Elli pisaliśmy na forum wielokrotnie... przypominam że Ionity drożeje od przyszłego miesiąca...

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
O Elli pisaliśmy na forum wielokrotnie... przypominam że Ionity drożeje od przyszłego miesiąca...
Jeżeli miałbym jeździć cały czas w trasy i ładować się na tych drogich ładowarkach to wole mieć auto na paliwo tradycyjnie niż 30 aplikacji w telefonie, mam elektryka tylko dlatego że 90% ładuje się w domu lub za darmo na mieście.