Jest nawiew na tył, ale tylko w nogach, a nie w konsoli.Odebrałem moje Niro EV wersja M+Smart czyli aktualnie wersja M i jestem zaskoczony brakiem nawiewu na tylnie siedzenia...
Jest nawiew na tył, ale tylko w nogach, a nie w konsoli.Odebrałem moje Niro EV wersja M+Smart czyli aktualnie wersja M i jestem zaskoczony brakiem nawiewu na tylnie siedzenia...
Tak, właśnie 😁Jest nawiew na tył, ale tylko w nogach, a nie w konsoli.
GratulujęZamawiana na początku czerwca jeszcze w pierwszym cenniku a kolor pomarańczowy
Wujek google mówi że do Niro SG2 pasują czujniki 52940-CG100. Kupiłeś czujniki do Niro DE czyli pierwszej generacji.Oraz mam kłopot z czujnikami TPMS. Kupiłem komplet felg oraz oryginalne czujniki TPMS nr D4F40AK990 i samochód cały czas pokazuje błąd czujników. Czy ktoś ma wiedzę czy te czujniki są do Niro EV?
Mam drugi zestaw z zimowymi oponami i na felgach z eniro. Felgi różnią się jednym parametrem:Drugi zestaw felg masz do opon zimowych? Jeżeli tak i zamierzasz wymieniać koła lato/zima, to czujniki muszą być sklonowane z oryginalnych (ID). Nie wiem czy KIA uczy się nowych numerów ID czujnika, jeżeli nie to trzeba zmieniać przez OBD II i tak po każdej zmianie kół. Lepiej mieć identyczne, sklonowane czujniki