Piti

Zadomawiam się
to tak średniawo powiedziałbym, bo nawet masz niższe kwoty nnw, ale i też bez tragedii, mi w uniqa z mleasingu powiedzieli 11koła. Powiedziałem im na dzień dobry że chyba ocipieli :D Jeszcze żebym miał tendencje do rozbijania auta raz do roku, to tyle lat jeźdżę a ja nawet zderzaka porządnie nie przerysowałem, więc nie będę bulił :)
ale robimy trochę off-topic :)
Ubezpieczenie Tesli OFF-TOPIC ?
Czemu tak uważasz ???

itguy

Posiadacz elektryka
Ubezpieczenie Tesli OFF-TOPIC ?
Czemu tak uważasz ???
bo to temat o odbiorach a nie ubezpieczeniach :D ale może za długo siedziałem na elektrodzie i mi się udzieliło :D

itguy

Posiadacz elektryka
Mam już. Jak mam zmienić w aplikacji, aby wystawiał fakturę
Możesz po polsku? Masz już VIN? O fakturę chyba trzeba poprosić, u mnie widnieje napis że "przygotowujemy dla Ciebie fakturę" i mam tylko fakturę za zamówienie

ypl

Pionier e-mobilności
Ojej, widzę fachurę od ultra gustownych 30tek😀
Przyjrzę się jutro….
No niestety się nie przyjrzysz, to dla wybrańców tylko 😭

itguy

Posiadacz elektryka
dawać foto na grupę
a tam pooglądajcie sobie laski w Internecie nie biednej dziewczyny się czepiliście :D
Jak by nie ona to byśmy pewnie nie odbierali w tym tygodniu nowej strzały, bo widać że szybko odpowiada i jak jeszcze była w salonie o 19:30 to zapierdul tam ma niemały. Czekoladki lepiej jej zanieście przy odbiorze to może się ładnie uśmiechnie, chyba że akurat jest na diecie, to wtedy nie :D

kzahel

Zadomawiam się
Auto szyby to opcja raczej zbędna w samochodzie na gwarancji, ponieważ samochód na gwarancji nie może być naprawiany na zamiennikach. Z tego ryzyka Towarzystwo Ubezpieczeniowe wymienia w swoim dedykowanym warsztacie na zamiennik nie oryginał. Jeśli nie ma zamiennika na rynku to MOŻE się zgodzić albo NIE na wymianę w serwisie na oryginał i jeśli się nie zgodzi z różnych przyczyn, może to być nawet widzimisie - wtedy tylko z AC w serwisie. Jestem agentem PZU i jeszcze wczoraj potwierdzałałem tą informację raz jeszcze w PZU u mojego przełożonego. Pytałem nawet konkretnie o Teslę.