Świetny pomysł. Jutro z ukrycia spróbuje zrobić fotaska… ale tak można na forum szoty pakować ?)dawać foto na grupę
Nie pozwie mnie ta gustowna 30tka z zajeb makijażem ?😀
Świetny pomysł. Jutro z ukrycia spróbuje zrobić fotaska… ale tak można na forum szoty pakować ?)dawać foto na grupę
Ubezpieczenie Tesli OFF-TOPIC ?to tak średniawo powiedziałbym, bo nawet masz niższe kwoty nnw, ale i też bez tragedii, mi w uniqa z mleasingu powiedzieli 11koła. Powiedziałem im na dzień dobry że chyba ocipieliJeszcze żebym miał tendencje do rozbijania auta raz do roku, to tyle lat jeźdżę a ja nawet zderzaka porządnie nie przerysowałem, więc nie będę bulił
ale robimy trochę off-topic![]()
nie masz tyle szczęścia - wtedy w sądzie byś ją za często widywałŚwietny pomysł. Jutro z ukrycia spróbuje zrobić fotaska… ale tak można na forum szoty pakować ?)
Nie pozwie mnie ta gustowna 30tka z zajeb makijażem ?😀
bo to temat o odbiorach a nie ubezpieczeniachUbezpieczenie Tesli OFF-TOPIC ?
Czemu tak uważasz ???
Możesz po polsku? Masz już VIN? O fakturę chyba trzeba poprosić, u mnie widnieje napis że "przygotowujemy dla Ciebie fakturę" i mam tylko fakturę za zamówienieMam już. Jak mam zmienić w aplikacji, aby wystawiał fakturę
5k PLN około, dobra składka
No niestety się nie przyjrzysz, to dla wybrańców tylko 😭Ojej, widzę fachurę od ultra gustownych 30tek😀
Przyjrzę się jutro….
a tam pooglądajcie sobie laski w Internecie nie biednej dziewczyny się czepiliściedawać foto na grupę
Auto szyby to opcja raczej zbędna w samochodzie na gwarancji, ponieważ samochód na gwarancji nie może być naprawiany na zamiennikach. Z tego ryzyka Towarzystwo Ubezpieczeniowe wymienia w swoim dedykowanym warsztacie na zamiennik nie oryginał. Jeśli nie ma zamiennika na rynku to MOŻE się zgodzić albo NIE na wymianę w serwisie na oryginał i jeśli się nie zgodzi z różnych przyczyn, może to być nawet widzimisie - wtedy tylko z AC w serwisie. Jestem agentem PZU i jeszcze wczoraj potwierdzałałem tą informację raz jeszcze w PZU u mojego przełożonego. Pytałem nawet konkretnie o Teslę.