może tańszą już odbierzeszGratulacje!
👍
😞 Czyli moja nie będzie pierwszą QS we Wro? Jak ja to przeżyję 😉?
może tańszą już odbierzeszGratulacje!
👍
😞 Czyli moja nie będzie pierwszą QS we Wro? Jak ja to przeżyję 😉?
Z ciekawości ile po płatności wysyłają dokumenty?Szok dzisiaj! Zadzwonił miły Pan z Tesla i pyta kiedy chcę odebrać (w apce termin na jutro). Poprosiłem o sprawdzenie, czy dokumenty zostały wysłane do leasingu do rejestracji, oddzwonił, że jutro wyślą. Po kilku telefonach (odbierał bez problemu) okazało się, że Tesla Polska nie taka straszna, ani złai da się wszystko ogarnąć. Efekt taki, że w piątek odbiera auto bez tablic na lawetę pewna firma (nie wiem, czy mogę reklamować), weryfikują auto, sprawdzają, ja dostaję pełne info i foty, laweta jedzie na detailing, tam od razu przemalują fabryczne 19 na czarną satynę i w przyszłym tygodniu odbiorę już gotowe po detailingu.
płatność wyszła w poniedziałek, na koncie pokazała się we wtorek, dzisiaj odpisali po 13:00 w końcu do leasingu na maila: "Dziś kurier odbierze od Nas dokumenty." Ale jak zadzwonił człowiek z Tesla do mnie z pytaniem kiedy chcę odebrać, to nie wiedział, czy dokumenty już zostały wysłane. Po chwili oddzwonił i powiedział, że jednak nie wysłali i jutro wyślą.Z ciekawości ile po płatności wysyłają dokumenty?
Też mnie to ciekawi. Opłaciłem w poniedziałek, na jutro (czwartek) planowałem rejestrację. Zaplanowałem sobie wolne w pracy. Odbiór mam w piątek na 17.00, ale nie mam szans urwać się w piątek z pracy, żeby zarejestrować auto.Z ciekawości ile po płatności wysyłają dokumenty?
U mnie po 3 dniach od płatności wysłali kuriera który doręczył przesyłkę po 2 dniach.Z ciekawości ile po płatności wysyłają dokumenty?
Można odebrać w sobotę tak ja to zrobiłem. Kurier był w piątek, w tym samym dniu rejestracja i odbiór auta w sobotę.Aha, czyli mi nie wysłali jeszcze, bo nie dostałem maila. I w piątek nie odbiorę auta, bo nie będzie zarejestrowany. Ok. To teraz będą musieli się do mnie dostosować.
Ale to nie zmniejszyli Ci ceny za performance?może tańszą już odbierzesz 😀
Pamiętajcie, że GAP może być gdzie indziej - wziąłem leasing w Santander, a GAP w FmLeasing i tam GAP wyszedł mi ~70zł/m-c leasingu (płacąc za całe 48 m-cy jednorazowo).Czy ktoś zamawiał ostatnio Y RWD i ma już vin? My co prawda zamówiliśmy do firmy wczoraj, ale tak się zastanawiam ile czasu mam na znalezienie leasingu.
A właśnie, który teraz najlepiej wychodzi? Ja mam na moją 3 w Santander Multirent (początkowo 100,5%) tylko dużo sobie za ten GAP liczą.