UseYbrain
Posiadacz elektryka
No ale tutaj gościu zjechał na twój pas. Moim zdaniem Tesla zachowała się IDEALNIE !Ok 6 m-cy temu
No ale tutaj gościu zjechał na twój pas. Moim zdaniem Tesla zachowała się IDEALNIE !Ok 6 m-cy temu
Jak często Wasza tesla hamuje na takiej drodze po minięciu samochodu z naprzeciwka?
Moja co 3 - 4 samochody szczególnie ciemne. Nie ma znaczenie czy tempomat czy autopilot.
Kamery i komputer nie mają znaczenia. Starsze Tesle parkują tak samo. Obecnie AI4 i tak chodzi w trybie emulacji SW3.Przeczytałem ten wątek, bo bardzo mi się podobała ta opcja (świetnie od końca czerwca EAP parkuje). Szkoda, że tak mało innych funkcji działa w UE.
Zgaduję też, że starsze modele 3 anwet z FSD nie mają takiej jakości parkowania, bo to inne kamery i komputer.
Gdybym sam nie testował, to bym tej opcji nie brał.
A później płacz, bo update się spóźnia...przekręcanie imion nie jest eleganckie , tym bardziej jak się siedzi tyłkiem w aucie pomysłu tego kogoś. Jak się On dowie, to do rowu spuści a może jak sie obrazi !
A tymczasem w Fordzie można.Nie Elon a Unece blokuje rozwoj autonomii lub wdrozenie tego co jest w USA.
A przekręcanie imion nie jest eleganckie , tym bardziej jak się siedzi tyłkiem w aucie pomysłu tego kogoś. Jak się On dowie, to do rowu spuści a może jak sie obrazi !
Sygnaliści to modne zajęcie![]()