2023.12.X

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Dzisiaj zainstalowałem 2023.12.1. Fajne są te dźwięki przy zmianie biegów. I przełączanie Chill/Standard przyciskiem na kierownicy bardzo przydatne.
Mam coś rozwalone chyba bo żadnej aktualizacji o której piszecie mi nie pokazuje. Żadnej. M3 SR+ 6’21

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie to działa , będzie o tym tu pisane z 3 x ? :)
Można tylko marudzić albo tez pisać na Twetwerze - (kiedyś to skutkowało i reagowano, ale bylo mało Tesli. Tym sposobem zrobiono wiele usprawnień ) lub niestety wziąć sprawy w swoje ręce i kombinować m.in z S3XY butons

Screenshot_20230422_094639_copy_540x1200.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
W Xie
Jest "szukaj" nie wiem po co ? Pewnie jakiś niekumaty to wymusił ?
Mam podgląd z wew kamerki w samej Tesli, wyglądam jak duch z dużym czołem .
Pojawił się Disney ( miałem też Tm3)
Zoom działa ale muszę go rozkminić, bo dopiero wróciłem ze spotkania/delegacjim , czy jak to zwał? ... Coś mi się wydaje , że będzie też działał podczas jazdy , bo jest komunikat aby uważać jak się korzysta
Pasażer z tyłu może odsunąć fotel pasażera z przodu na ekranie tylnym aby mu się lepiej wysiadalo ...Resztę "obadam" jutro

Last edited:

nurusz

Nowy na Forum
Zmiany…., zmiany….
wreszcie będzie można odbierać połączenia z kierownicy. Dźwięki przy zmianie kierunku jazdy, inne funkcje przypisane do lewej rolki, oraz zmiana wielkości tekstu na ekranie.

Jest błąd w funkcji zmiany rozmiaru czcionki, nie działa ona z językiem polskim?!
Dobra recenzja na YouTube