2024.44

eimi

Pionier e-mobilności
Ja często robię screenshota zdjęcia bo zdjęcie jest w HEIC, a screenshot w JPG. HEIC nie wszędzie obsługiwany, a w screenshocie od razu mam kadrowanie i kompresję w jednym ;)

TMY LR AWD 2024 update nadal nie ma

Bronek

Pionier e-mobilności
Teraz se poczekasz @Bronek :p
No i nie będę męczennikiem.
Mam ustawianie tylnych foteli czyli jak myślałem S3XY w niektórych funkcjach wyprzedza Teslę..
Oby ta się nie wkur... i nie przyblokowała Panów z Bułgarii
PXL_20241208_080022569_copy_604x1075.jpg

Last edited:

grypiomi

Fachowiec
Wyświetlacz rejestratora w aplikacji mobilnej
Ta funkcja wymaga aplikacji mobilnej dla systemu iOS.

Czyli dla androida bez bagażnika i bez wyświetlacza. Super
Tylko niskie oceny mogą zmusić producenta do działania.

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie macie cierpliwości , marudzenie jest naszą narodową tradycją .
Tyle co wsadzili dla starych i nowych samochodow bez ruszania dupy do serwisu lub salonu po nowe auto , to nikt tego nie robił , nie robi i chyba nie będzie robił.
Od kilku lat było setki poprawek i dodatków , ulepszeń za damski fiut. Co nie oznacza że wszystko wszystkim pasuje .
U innych kupujesz , widzisz co kupujesz i się bujaj.
W końcu, to samo jest w Tesli , kupując godzisz się na to co jest, a to co Ci dodadzą to wartość dodana i nie obligatoryjna .
"Plamy dane " są jak z FSD, bo obiecano kilka lat temu i dupa .Tego można akurat się czepiać.

Last edited:

grypiomi

Fachowiec
Nie macie cierpliwości , marudzenie jest naszą narodową tradycją .
Tyle co wsadzili dla starych i nowych samochodow bez ruszania dupy do serwisu lub salonu po nowe auto , to nikt tego nie robił , nie robi i chyba jie bedzie robił.
Od kilkunlat było setki idziesiatki poprawek dodatkow i ulepszeń za damski fiut.
U innych kupujesz , widzisz co kupujesz i się bujaj m.
W koncu to samo jest w Tesli , kupujących godzisz sie na to co jest, a to co Ci dodadzą to wartość dodana i nie obligatoryjna .
Naszą narodową cechą jest "a jakoś tam będzie" albo "nie da się, nie możliwe" i bylejakość.

cwireq

Posiadacz elektryka
Naszą narodową cechą jest "a jakoś tam będzie" albo "nie da się, nie możliwe" i bylejakość.
Chyba narzekanie i obsmarowywanie samych siebie. Ja tam jestem dumny z bycia Polakiem i nie mam kompleksow w stosunku do obywateli krajów położonych bardziej na zachód. Co prawda żyje w podwarszawskiej bańce, ale miejmy na uwadze jak wyglądała Polska 30 lat temu...

Bronek

Pionier e-mobilności
Mapy ? I dla tego z tą lokalizacją się pierdzieli
Chwilowo nie miałem automatycznego wyboru kierunku jazdy .Lusterka mi się nie rozłożyły . Brała pewnie mapy i gry , to sie to musi przegryść

inter

Pionier e-mobilności
U mnie pojawił się problem że sentry się włącza w wykluczonych miejscach
U mnie po każdej ostatniej aktualizacji, muszę wyłączyć pod domem.