Piszesz jak ci co krytykuja elektryki do czasu aż sami nie spróbują. Najlepsze jest w tym, że mamy wybór. I tak bylo w przypadku ICE a EV. Wielu ma dwa rodzaje, lub mialo zanim z ICE calkowicie zrezygnowało.
Podobna retoryka.
Booking com to tylko pośrednik (sa inni) ba czasem wybierasz lokalizacje bo musisz i trafiasz na syfiasty hotel bo nie masz wyjścia. Nie wszyscy w hotelach, resortach, czy wynajętych willach wypoczywają. Czasem to praca, szkolenia itp.
Myślę że w swoim wczasowo, zawodowym życiu spałem setki razy w takich miejscach, co ich teraz też nie wyklucza, ale jak mam wybór jest i możliwość wolę w kamperze.
Nawet nasz pies woli, bo to własne zapachy a my roztocza.
Fascynacja Bookingiem jest jest złudna i ma tą wadę trzeba szukać i być zależnym od rezerwacji czasu itd. Carawaning daje wiecej eleastycznosci i jest inny. Warto spróbować, ale to jak z ev, nie jest to tanie, ale może bycc, tylko w pewnych warunkach. I to nawet bardzo tanie . Podobnie jak w elektrykach. Np stary Leaf z fotowoltaiką itp..Tak kamper na gzw dziko itp.
I waracamy do pkt wyjscia tz możliwości wyboru.
Ja moge stanąć na parkingu hotelowym kamperem i wtedy zdecydować gdzie złożeniu swe ciało.
Nie mówiąc o parkingu przed cmentarzem. Amen... T