No to teraz już nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć.A to może, na otomoto było kilka jeszcze z 2 tygodnie temu,
No to teraz już nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć.A to może, na otomoto było kilka jeszcze z 2 tygodnie temu,
Widocznie się szybko sprzedałyNo to teraz już nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć.
kompletnie nie zgadzam się z przedmówcą...wersja najtańsza ma żarówki jako światła mijania i długie...nie wyobrażam sobie w dzisiejszych czasach kupować auta z żarówkami. Różnica w stosunku do ledów- to jest niebo a ziemia. A warto inwestować w bezpieczeństwo. Wg mnie jedyna rozsądna opcja to wersja comfort. Silnik mocny, jak w Hyundai Kona, więc do miasta idealny, na dynamiczną jazdę, zmianę pasów itp.
1. Na dole w konsoli środkowej masz złącze usb C - USB A - wejście karty sd o raz gniazdo zapalniczniki 12V 120W o ile dobrze pamiętam.Już od deski do deski temat przeczytałem więc pytanie zadam, bo nie znalazłem.
1. Potrzebuję 12V, konkretnie do radii krótkofalarskiego i CB. Pewnie to archaizm ale jest tu zwyczajne gniazdo zapalniczki w tym aucie? Albo gdzieś w bagażniku itd.?
2. Czy auto ma wejście na kartę SIM z LTE czy trzeba kombinować z hotspotem?
3. Są jakieś dostępne opcje relingów dachowych? Pytam w kontekście anten do w/w radii (3 anteny) bo mocowania magnesowe to generalnie słabe rozwiązania.
1 - tak jest gniazdo 12V 120 WJuż od deski do deski temat przeczytałem więc pytanie zadam, bo nie znalazłem.
1. Potrzebuję 12V, konkretnie do radii krótkofalarskiego i CB. Pewnie to archaizm ale jest tu zwyczajne gniazdo zapalniczki w tym aucie? Albo gdzieś w bagażniku itd.?
2. Czy auto ma wejście na kartę SIM z LTE czy trzeba kombinować z hotspotem?
3. Są jakieś dostępne opcje relingów dachowych? Pytam w kontekście anten do w/w radii (3 anteny) bo mocowania magnesowe to generalnie słabe rozwiązania.
ale to tak serio pytanie ?A jak nie będzie relingów to się zrobi dziurę dachu, w każdym aucie tak robię. Zresztą w końcu to chińczyk, po co ta gwarancja co tam się ma zepsuć?
Niebawem będzie aktualizacja OTA zwiększająca pojemność bagażnika do 1600 i nośność 3.5 T (żartuję 😁). Tak, tylne siedzenia składają się nie zupełnie płaskoJeszcze mam kolejne pytanie zanim pojadę do salonu. Czy da się tak rozłożyć tylne siedzenia żeby zrobić zupełnie płaską podłogę? Czyli zrobić tymczasowo towarowego VAN'a?