Możliwe, że nie aktualizuje się licznik kilometrów?Jak ustaliłeś date, to auto jest na lawecie pod warunkiem, że nic się nie wydarzy w transporcie![]()
Jak nie jedzie na kołach, to jak się ma aktualizować. Zmieni się jak z lawety zjedzie.Możliwe, że nie aktualizuje się licznik kilometrów?
Odpalam skrypt do sprawdzenia i po zjechaniu ze statku zwiększył się o jakieś 1,17 km.
Później już nic. Czytałem na innym forum że już później się nie aktualizuje. Obstawiam, że załadowanie na lawetę jest zbyt krótkim procesem aby stan licznika wysłał się na serwery Tesli.
Nie no jasne, ale jak wjeżdża to chyba teżJak nie jedzie na kołach, to jak się ma aktualizować. Zmieni się jak z lawety zjedzie.
Chyba nie do końca to tak działa. Dostałem powiadomienie z apki o możliwości wybrania terminu dostawy w zeszłym tygodniu. Czyli zanim statek dobił do lądu.Jak ustaliłeś date, to auto jest na lawecie pod warunkiem, że nic się nie wydarzy w transporcie![]()
Jak na moje to jest totalny random jaka jest kolejność i po prostu trzeba czekać 🤷♂️Chyba nie do końca to tak działa. Dostałem powiadomienie z apki o możliwości wybrania terminu dostawy w zeszłym tygodniu. Czyli zanim statek dobił do lądu.
😊 to moje pierwsze zamówienie w Tesli i pierwszy elektryk. Chciałem zrozumieć jak cały proces działa end-to-end bo jest hmm ciekawy a w zasadzie inny niż w ICE. Ale chyba faktycznie jest trochę tak jak mówisz - random.Jak na moje to jest totalny random jaka jest kolejność i po prostu trzeba czekać 🤷♂️
Nie, raczej nie. Bardziej po terminie zamówienia kolejka FIFOAlbo obsługują duże firmy (leasingi) wcześniej, a szaraków z JDG (jak moja żona) na końcu.