Dostawy I kw. 2025 roku

rafko.sc

Zadomawiam się
Jeśli ustaliłem dzień i godzinę dostawy to znaczy, że auto będzie w pierwszej kolejności transportowane?
A może jest już na lawecie? Po odpaleniu skryptu widzę, że do centrum dostaw dotrze 3 marca a odbiór ustawiłem na 5

inter

Pionier e-mobilności
Jak ustaliłeś date, to auto jest na lawecie pod warunkiem, że nic się nie wydarzy w transporcie ;)

rafko.sc

Zadomawiam się
Jak ustaliłeś date, to auto jest na lawecie pod warunkiem, że nic się nie wydarzy w transporcie ;)
Możliwe, że nie aktualizuje się licznik kilometrów?
Odpalam skrypt do sprawdzenia i po zjechaniu ze statku zwiększył się o jakieś 1,17 km.
Później już nic. Czytałem na innym forum że już później się nie aktualizuje. Obstawiam, że załadowanie na lawetę jest zbyt krótkim procesem aby stan licznika wysłał się na serwery Tesli.

inter

Pionier e-mobilności
Możliwe, że nie aktualizuje się licznik kilometrów?
Odpalam skrypt do sprawdzenia i po zjechaniu ze statku zwiększył się o jakieś 1,17 km.
Później już nic. Czytałem na innym forum że już później się nie aktualizuje. Obstawiam, że załadowanie na lawetę jest zbyt krótkim procesem aby stan licznika wysłał się na serwery Tesli.
Jak nie jedzie na kołach, to jak się ma aktualizować. Zmieni się jak z lawety zjedzie.

mrkasuj

Zadomawiam się
Chyba nie do końca to tak działa. Dostałem powiadomienie z apki o możliwości wybrania terminu dostawy w zeszłym tygodniu. Czyli zanim statek dobił do lądu.

mrkasuj

Zadomawiam się
Jak na moje to jest totalny random jaka jest kolejność i po prostu trzeba czekać 🤷‍♂️
😊 to moje pierwsze zamówienie w Tesli i pierwszy elektryk. Chciałem zrozumieć jak cały proces działa end-to-end bo jest hmm ciekawy a w zasadzie inny niż w ICE. Ale chyba faktycznie jest trochę tak jak mówisz - random.