EV3 podstawowa wersja - pierwsze wrażenia z użytkowania

solik

Pionier e-mobilności
Pyklo 1600km nie wiem kiedy

Aura pogodowa kazdy widzi jaka jest, czesto jezdze po godz 20:00 gdzie jest zimno

IMG_7276.jpeg

opony wielosezonowe goodyear vector w przedziale 85-110km/h zaczely generowac dziwne dzwieki i lekkie jakby wibracje, moze z temperatura sie ustabilizuje, cisnienie ok

na biegu N to samo, jak sie nie poprawi to wysle zlecenie do arvala zeby na wulkanizacji to sprawdzic

solik

Pionier e-mobilności
Oczywiscie Youtube nie dziala, komunikat o braku dostepu do uslugi, przekierowanie do Kia Connect Store gdzie wszystko jest jako aktywne i nic sie nie da dokupic.. :)

IMG_7312.jpeg

swoja droga skad on ma wiedziec ze jedzie karetka?

IMG_7310.jpeg

Fenrise

Pionier e-mobilności
swoja droga skad on ma wiedziec ze jedzie karetka?
Też mnie to zastanawiało, bo przeglądając funkcje jakiejś Toyoty też to się pojawia. A teraz widzę w Kii/Hyundaiu tak samo. Poszukałem i wygląda, że to to:

Link

Hrt

Nowy na Forum
Czy ktoś kto ma wersję Air lub Earth może potwierdzić że jest możliwość zdalnego włączania klimatyzacji i ustawienia temperatury?

tlisek

Tomek
Czy ktoś kto ma wersję Air lub Earth może potwierdzić że jest możliwość zdalnego włączania klimatyzacji i ustawienia temperatury?
Nie powiem na 100%, ale wydaje mi się że jak się bawiliśmy appką z teściem (Earth) to działało

solik

Pionier e-mobilności

mam Air, jest i dziala

IMG_7462.jpeg

IMG_7461.jpeg

Attachments

• IMG_7461.jpeg
    IMG_7461.jpeg
    458,1 KB · Liczba wyświetleń: 2

Karol_w-wa

Zadomawiam się
Oczywiscie Youtube nie dziala, komunikat o braku dostepu do uslugi, przekierowanie do Kia Connect Store gdzie wszystko jest jako aktywne i nic sie nie da dokupic.. :)

Dziwne to jest, ostatnio jeździłem nową spalinową Kią Ceed i był ten sam komunikat. Youtube chodził tylko przez bluetooth. Z kolei w moim e-Niro od samego początku (2021) działa po kablu w android auto bez żadnego problemu.