Domyślam się, ciekaw jestem czy byłaby szansa dociśnięcia dilera żeby zbliżyć się do takiej cenyza tyle kupuje Arval od Forda, aby móc wynająć za 900 w programie Ambasador...
Domyślam się, ciekaw jestem czy byłaby szansa dociśnięcia dilera żeby zbliżyć się do takiej cenyza tyle kupuje Arval od Forda, aby móc wynająć za 900 w programie Ambasador...
jak weźmiesz 200 sztuk tak jak Arval to na pewnoDomyślam się, ciekaw jestem czy byłaby szansa dociśnięcia dilera żeby zbliżyć się do takiej ceny![]()
Teraz każdy poleca to Green Cell Habu, bo maja b. dobry marketing. Moim zdaniem jest za droga.Znajomy polecał mi Green Cell Habu, ale to jednak poza moim budżetem.
Teraz każdy poleca to Green Cell Habu, bo maja b. dobry marketing. Moim zdaniem jest za droga.
Jeżeli mobilna to każda, aby miała manualną regulację natężenia prądu, wtedy możesz odpowiednimi przejściówkami ładować auto wszędzie. Zobacz np Platinet.
Wszystko zależy czego oczekujesz.
Wersja SE jest tylko dostępna u dealerów. Jak Twój dealer akurat nie współpracuje z GreenCell to nie kupisz w sklepie. Wtedy tylko ta droższa wersja z LTE.Habu SE dodaja do KIA teraz, brak cegly jest bardzo wygodny, wersja SE wydaje sie konkurencyjna cenowo
Wszystko zależy od potrzeb i miejsca ładowania. Ja mam 3F w garażu w bloku i dla mnie mobilna ładowarka jest średnim pomysłem, bo ktoś może ją ukraść i jest nieporęczna.Habu SE dodaja do KIA teraz, brak cegly jest bardzo wygodny, wersja SE wydaje sie konkurencyjna cenowo
khons albo universal charger/juice boosterMam możliwość ładowania w domowym garażu mocą11KW i w firmie tak samo, więc jedna mobilna załatwi sprawę.
Ok dziękuję i rozejrzę się.